Domovina

Fra Mario Knezović:POLITIČKI IZBORNI KOMPAS ZA VJERNIKE!

Prvo pročitaj ovaj tekst do kraja! Hvala!

Jutros me Facebook podsjetio da smo na današnji dan 2018. bili na prosvjedu protiv izglasavanja Istanbulske konvencije. Tada su naše potpise proglasili nedostatnim, nevaljanim, mnoge proglasili (ministar HDZ-a Lovro Kuščević) nepismenima itd

PRIJEDLOG: Na izbornim listama pronađite te ljude (popis imate na google), ako već nisu izbačeni, koji su digli ruku PROTIV Istanbulske konvencije. Među njima je tada bilo i 15 HDZ-ovaca, nekoliko Mostavaca, DP-ovaca te članova drugih stranaka. Vidite Popis.
Također, posve je jasno da vjernik koji do sebe drži ne može smirene savjesti zaokružiti one koji su za pobačaj, rodnu ideologiju, umjetnu oplodnju, veličanje zločinca Tita, kriminalce, lopove niti one koji ne žive i ne drže do kršćanskoga braka i obitelji.
ZNAM da velika većina moji pratitelja nisu SDP, Možemo, Radnička Fronta i razni Puljci… Tu je stvar jasna. O tim jugotitoistima koji se predstavljaju liberalima nije potrebno trošiti riječi!
PAMETNO je rekao jedan intelektualac: Ja ne glasam, ja BIRAM. Zato zanemarite ANKETE, ignorirajte promidžbu, bježite od parola i obećanja, ignorirajte pritiske i prijetnje!
BIRAJTE jer potreban je propuh. Ima izbora i mimo VELIKIH koji naprave predizbornu igru da se bez njih ne može. Hrvatsku je stvorila „manjinska“ populacija branitelja!
Barem je domoljubni politički spektar širok, možda i preširok, ne da se skupa od zloga! Tu, na domoljubnom spektru, ima nekoliko različitih stranaka i dobrih pojedinaca koji zavrjeđuju glas vjernika! Potražite ih! Svaka izborna jedinica je različita!

Dva puta su licemjerni „demokršćani“ kršćanski glas ignorirali, dva nam referenduma ukrali. I sad od nas tražiti glas je LICEMJERNO!


Ako bude nepristojnih političkih komentara bit ću slobodan brisati ih jer dosta je plaćenih BOTOVA i TROLOVA!
ISKRENO: Mene osobno političari ne trebaju, ne trebam ni ja njih. Tako da mogu slobodno reći ISTINU! Nakon izbora ću moć pogledat u zrcalo, a ne samo vikat kud nam Domovina ode.
U nastavku: Fotografije 12. 4. 2018. s Rive s prosvjeda protiv IK.

Fra Mario Knezović

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button