Domovina

TRPIMIR GOLUŽA: Je li istina da je SANDRA BENČIĆ STUDIRALA PRAVO skoro 20 godina?

Danas je Tomislav Tomašević “urbi et orbi” objavio da je Sandra Benčić kandidatkinja Možemo – politička platforma za premijerku RH te da će se on kandidirati za drugi gradonačelnički mandat u Zagrebu.

Iz javno dostupnih podataka i životopisa kandidatkinje za premijerku nemoguće je vidjeti dinamiku njenog formalnog obrazovanja. Navodi se tek da je “”završila je Pravni fakultet u Zagrebu.” Ne može se pronaći podatak kad ga je upisala i kad je diplomirala.

Javnošću kruži informacija da je Benčićeva diplomirala u 36. godini života, no ista nikad nije službeno niti izravno od gđe. Benčić potvrđena ili osporena.

Ne smatram sramnim da netko studira gotovo 20 godina ili da diplomira u kasnim četrdesetim no isto mi se čini nemogućim s obzirom na pravila studiranja na hrvatskim sveučilištima, a poglavito Zagrebačkom sveučilištu na kojem je Benčićeva navodno studirala i diplomirala.

Isto tako držim da bi svaki kandidat za visoke državne dužnosti trebao javnosti podastrijeti svoj detaljan životopis pogotovo po pitanju obrazovanja i stjecanja stručnih kvalifikacija.

Zato Sandra nej se sramit, sam’ nam reci kad i kol’ko dugo si studirala.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button