Izbor uredništva

IVAN PERNAR: Meni uopće nije jasno na kojim drogama su urednici medija

Najluđa stvar koju sam čuo od ljevičarskih medija je poziv na zajedništvo Hrvata, teza da bi se Hrvati trebali međusobno pokrivat i da ne bi trebali radit jedni drugima o glavi.

Dakle, isti oni koji 30 godina okreću Hrvate jedne protiv drugih, provode linč i progon Hrvata koji misle drugačije od njih, te sustavno rade o glavi svakom Hrvatu koji odbija bit dio njihove bolesne agende, danas nam govore da moramo zbiti svoje redove i stajati jedni uz druge.

A kao prototip ljudi u kojima bi se trebali pronaći i sa kojima bi se trebali solidarizirati guraju nam ni manje ni više nego 8-ero optuženih za trgovinu djecom iz Konga od kojih je jedan transseksualni član stranke Možemo.

Meni uopće nije jasno na kojim drogama su urednici medija da misle da će se Hrvati ujedinit oko te ekipe, pa čak i kad osvajamo odličja na svjetskim prvenstvima ne mogu se ujedinit niti oko 11-orice koji su nas proslavili bez da ih ti isti novinari (koji danas pričaju o jedinstvu) napadaju gotovo bez prestanka.

Smatram da se hrvatski narod treba ujediniti oko onih koji proslavljuju Hrvatsku na svjetskim terenima, a ne oko onih koji su optuženi za trgovinu djecom preko Zambije!

I onda tim istim medijima nije jasno od kuda toliko negativnih komentara na račun te ekipe.

Izvor: Ivan Pernar

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button