Izbor uredništva

Mediji u Hrvatskoj izgubili svaki moralni kompas, ono što nigdje u svijetu nije normalno i što ne prolazi ni u Africi, kod nas je najnormalnije

Mediji kažu da čak i ako su dokumenti o posvajanju iz Konga krivotvoreni, da to nema nikakve veze, da djecu svejedno treba dovesti u Hrvatsku, a bijelce koji su predali na sud u HR krivotvorine pustit na slobodu.

Čisto da shvatite razliku između medija u Zambiji i u Hrvatskoj (pod pretpostavkom da dokumenti o posvajanju nisu autentični).

Mediji u Zambiji kažu da ako osmero bijelaca ima krivotvorene dokumente Konga o posvajanju, tada se djeca vraćaju u Kongo, a oni idu u zatvor. U Hrvatskoj, mediji kažu da čak i ako su dokumenti o posvajanju iz Konga krivotvoreni, da to nema nikakve veze, da djecu svejedno treba dovesti u Hrvatsku, a bijelce koji su predali na sud u HR krivotvorine pustit na slobodu.

Sad zamislite obratnu situaciju, da osmero crnaca iz Zambije pokušava preko Slovenije izvući djecu iz Hrvatske uz pomoć krivotvorenih dokumenata koje su platili po 5000 eura za svako dijete.

Mislite da bi Slovenci rekli – pustite djecu i te krasne ljude da odu nazad u Zambiju ili bi rekli – djeca idu nazad u Hrvatsku, a osmorka iz Zambije u zatvor? Sad shvaćate koliko su mediji u Hrvatskoj izgubili svaki moralni kompas, ono što nigdje u svijetu nije normalno i što ne prolazi ni u Africi, kod nas je najnormalnije.

Izvor: Ivan Pernar

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button