SvijetVideo

VIDEO: Poznata pjevačica za Pfizer promovira „cjepivo“ protiv COVIDA

Kako piše hellomagazine.com, američka pjevačica Pink „otvorila se obožavateljima na svojim društvenim mrežama svojom najnovijom objavom o svojim zdravstvenim problemima i koristi je za širenje svijesti.“

Naime, pjevačica je u partnerstvu s Pfizerom podijelila video isječak. Video govori o potrebi cijepljenja, pri čemu je istakla i to kako je svjesna implikacija.

Pink je napisala:

“Cijeli život imam astmu. Jeste li znali da me to izlaže visokom riziku od teškog #COVID19? 

Nažalost, nisam toga bila svjesna kada sam prvi put dobila COVID-19 pa mi je jako važno da svi znaju koji rizični čimbenici mogu i njih izložiti visokom riziku. 

Zbog toga želim pomoći ljudima Know Plan Go kada je u pitanju COVID-19. To znači… UPOZNAJTE svoj rizik od teške bolesti COVID-19. PLANIRAJTE što učiniti ako se pojavi COVID-19. KRENITE pitajte svog liječnika o odobrenom oralnom lijeku mogućnosti liječenja ako ste pod visokim rizikom i ako ste pozitivni na testu.”

Inače, popularna pjevačica i njezin sin Jameson bili su „pozitivni“ na COVID 2020., ali i 2021. godine, kada su spomenuli da su simptomi bili toliko jaki da je „mislila da će umrijeti“.

“Ovo će zvučati ludo, ali imali smo COVID prošle godine, vrlo rano u ožujku, i bilo je jako loše i prepisala sam svoju oporuku… Znate, u trenutku kada sam mislila da je za nas gotovo”, rekla je Marku Wright na radiju Heart.

Pink je priznala da je čak nazvala svoju najbolju prijateljicu kako bi joj nagovijestila da bi zbog bolesti mogla umrijeti i napustiti supruga Careya Harta i kćer Willow:

“Rekla sam, samo trebaš reći Willow koliko sam je voljela. Bilo mi je stvarno, jako strašno i jako loše.”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button