Domovina

Konačno: Je li ovo početak kraja Covid potvrda u Hrvatskoj

Klijente HPB-a danas je dočekala obavijest o tome da od sada mogu u sve poslovnice ulaziti bez predočenja valjane COVID potvrde. Ovo se odnosi na ‘sve klijente i posjetitelje koji ulaze u službene prostorije Hrvatske poštanske banke doo’.

Odlukom o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova bilo je obvezno predočiti COVID potvrdu prilikom ulaska u neku od ustanova, piše riportal

Među ostalima, bila je navedena i pošta, a iznimka je bilo poodizanje službenih obavijesti popout poziva na sud.

‘U skladu s odlukom Stožera’

HPB  danas je na svojim stranicama obavijestila korisnike da od sada mogu u sve poslovnice ulaziti bez predočenja valjane COVID potvrde.

“Obavještavamo vas da se u skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 24. siječnja 2022. ukida obveza posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja na virus SARS-CoV-2, odnosno predočenja EU digitalnih COVID potvrda te drugih odgovarajućih dokaza o preboljenju, cijepljenju odnosno testiranju za sve klijente i posjetitelje koji ulaze u službene prostorije Hrvatske poštanske banke, dioničko društvo”, naveli su u obavijesti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button