DomovinaVideo

Zašto se zviždalo premijeru koji misli da je savršen?

Na otvorenju Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu zviždalo se premijeru Andreju Plenkoviću, kojemu to nije smetalo da održi govor. Zašto se zviždalo premijeru koji misli da je savršen?

U HDZ-u kažu da su zvižduci namješteni. No prije će biti da ih je “namjestila” stvarnost nego politički protivnici. Jer bi mogli biti pokazatelj razlike između stanja u zemlji za koje je kriva vlast i samosvidljivosti vlasti s Plenkovićem na čelu koja samu sebe hvali bez mjere, razloga i uvjerljivosti, piše Milan Ivkošić za Večernji

Te Hrvatska nikad nije imala veći ugled u svijetu. Te je zaposlenost rekordna, te se u mandatu ove vlasti živi bolje nego prije. Te je došlo vrijeme za obračun s kriminalom i korupcijom…

Bit će da Hrvati nikad nisu više iseljavali kao posljednjih godina zato da bi taj ugled proširili. Bit će i da bježe od obveza koje donosi zaposlenost, bit će da su pučke kuhinje sve tješnje jer se u njima sve bolje kuha. Bit će da stotine tisuća umirovljenika kojima je mirovina oko 2000 kuna ne znaju što bi s obiljem toga novca. Bit će da su članovi i dužnosnici HDZ-a koji su glavni sudionici najveće pljačke u zemlji, u Ini, namjerno krali da bi se s njima obračunalo i tako potvrdila Plenkovićeva odlučnost… Za zvižduke.

Foto: Facebook

I na kraju možemo samo zaključiti kako građani ne moraju biti zabrinuti zbog kriminala u INA-i jer je HDZ u cijenu plina već ranije uračunao LOPOVSKU MARŽU.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button