Izbor uredništva

Da nismo u kolektivnoj psihozi, ova bi vijest bila na SVAKOJ naslovnici

Europarlamentarac Rob Roos jučer je razotkrio da Pfizer svoje cjepivo nije testirao na sprečavanje prijenosa virusa prije nego što su ga pustili u prodaju .

Da nismo u kolektivnoj psihozi, ova bi vijest bila na SVAKOJ naslovnici, jer kristalno jasno prokazuje da su mantra “misli na druge, cijepi se” i covid potvrde kao mjera utemeljena na toj pogrešnoj, neznanstvenoj i manipulativnoj mantri ništa drugo doli antidemokratsko sredstvo prisile vladajućih.

Time se potvrđuje naša teza da su covid potvrde, uz ostatak sumanutih covid mjera, najveći udar na liberalno-demokratski sistem ovog stoljeća; ljudima su se oduzimale ustavom garantirane individualne slobode na temelju nečega što nema NIKAKVO uporište u znanosti.

Svi koji su, dakle, bili dehumanizirani kao “štetočine”, “sebični ubojice”, “negrađani” i sl. jer se nisu cijepili, svi koji su izgubili poslove kao posljedica covid potvrda, svi kojima su poslovi zatvoreni zbog nemogućnosti rada, svi koji svoje bližnje nisu vidjeli mjesecima, svi čiji najbliži su umirali u samoći jer ih obitelji nisu smjele posjećivati, svi kojima su najbliži umrli kao posljedica zaraze koju su unijeli netestirani cijepljeni djelatnici, svi kojima su zdravstveni tretmani kasnili ili bili otkazivani na temelju njihovog cijepnog statusa, svi koji su 2 godine slušali salve uvreda i o raznim “lovovima na necijepljene”, svi koji su bili obilježavani narukvicama necijepljenih, svi koji su prema cijepnom statusu bili zatvarani u svoje domove i bili u nemogućnosti korištenja osnovnih društvenih institucija, svi koji nisu mogli ući u trgovinu po kruh, itd. – svi mi danas zaslužujemo duboku ispriku, a nakon što izađemo iz ove kolektivne psihoze, zaslužujemo i vidjeti kako oni koji su u svemu tome sudjelovali odgovaraju za svoje djelovanje.

Anka Mrak Taritaš (Centar) tražila je od Vlade da se uvedu ograničenja za necijepljene.

Ponavljamo, potvrđeno je da skandalozna segregacija i oduzimanje temeljnih prava građana u obliku covid potvrda nemaju nikakvu znanstvenu podlogu, jer proizvođač cjepiva uopće nije testirao sprečava li cjepivo širenje virusa (što je bio jedini rezon uvođenja covid potvrda), čime covid potvrde službeno postaju antidemokratsko sredstvo prisile nezapamćeno u modernoj demokraciji.

Osim što su bile antidemokratske ovo su bile i smrtonosne dezinformacije. Covid potvrde su se oslanjale na laž da cijepljeni ne šire virus, što je dovelo do toga da se cijepljeni (liječnici, sestre i pacijenti) nisu testirali u bolnicama i unosili su virus. Glavni ideolozi covid potvrda u bolnicama su odgovorni za smrti mnogih ljudi . Što mislite jesu li znali da je ovo teška neistina i da bazirajući se na covid potvrde ubijaju ljude u bolnicama?

Da li su odrađivali marketing za proizvođače cjepiva ili su neki čak vjerovali u ovakve gluposti, tko zna?

Znamo da će proći još vremena prije nego što će covid akteri direktno odgovarati za ono što su činili u prošlosti, no može li se u saboru otvoriti tema da svatko tko nakon ove vijesti i dalje zagovara covid potvrde bude kažnjeno gonjen? Valjda napaćenim i traumatiziranim ljudima koje se, kao u najgorim kolektivističkim sistemima, preko 2 godine svodilo na prijenosnike virusa barem to možemo omogućiti?

Izvor:Sapere Aude

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button