Crna kronikaVideo

(VIDEO) “Progresivci” slave Alanu McLaughlin: Muškarca koji je prebio ženu na nacionalnoj televiziji

Alana McLaughlin (38) postala je tek druga transeksualna žena u SAD koja je dobila priliku da se bori u MMA. Na debiju u ovom sportu brutalno je pretukla Francuskinju Selin Provost koja je morala da ”tapka” kako bi meč bio prekinut.

Nevjerojatan meč dogodio se u okviru Combat Global događaja u Miamiju, prenosi The Babylon Bee.

Ipak, mnogima se ne sviđa ovakva pobjeda Alane, jer smatraju da ne bi smjela da se natječe sa ženama. Ona je tek prije desetak godina započela proces promjene spola. 

Prije toga, Alana je bila muško i radila je u specijalnoj jedinici američki vojske!

Posljednjih godinu dana naporno je trenirala kako bi stigla do debija u MMA svijetu, ali joj priprema za borbu nije bila najveći problem. Bilo je gotovo nemoguće naći protivnicu koja želi da uđe u kavez sa njom, znajući da je nekada bila muškarac.

Nakon debija koji je dobila predajom, Alana je istakla da joj je uzor Falon Foks, prva transeksualna žena u povijesti američkog MMA sporta.

Pogledajte kako izgleda Alana (Alan):

  "Progresivci" slave Alanu McLaughlin:  Muškarca koji je prebio ženu na nacionalnoj televiziji
www.crodex.net
Alana (Alan) McLaughlin

Progresivci diljem nacije oduševljeno su slavili nakon što je biološki muškarac apsolutno prebio ženu u MMA borbi

Zaštititi američki ženski sport od transrodnih osoba je nemoguća misija -  Najnovije Vijesti

“Volite to vidjeti”, rekla je Katharine Freedle, aktivistica za ženska prava. “To je ono za što smo se desetljećima borili. Konačno smo došli do točke ravnopravnosti gdje je u redu da odrasli muškarac izmlati ženu na nacionalnoj televiziji.”

“Alana McLaughlin je bila toliko hrabra da nastupi i riskira sve!”, nastavila je Freedle. “Svakako, McLaughlin je imala koristi od testosterona, povećane mišićne mase i gustoće kostiju, ali trebalo je stvarno pokazati m… hm, pokazati hrabrosti i izložiti se pogledima cijelog svijeta!”

Usprkos odobravanju i pohvalama progresivaca, mnogi zaostali, konzervativci teško su pratili samu borbu. “To jednostavno nije bilo u redu, znate? Bilo mi je mučno čak i gledati”, rekao je George Harper. “Mislim, lik je jednostavno premlatio ovu ženu, a ovi su našli načina to proslaviti!”

U izjavi nakon borbe, McLaughlin je rekla kako se nada da je ovo bio poticaj i inspiracija za druge da ustanu, ali i da budu hrabri. “Zapravo, ovo je tek početak i mi se nećemo zaustaviti ovdje. Jednog dana ćemo pobijediti i ageizam i dopustiti tinejdžerkama da se bore protiv potpuno odraslih muškaraca!”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button