Izbor uredništvaVideo

EKSKLUZIVNO! Ovaj video jasno pokazuje tko je Ante Nobilo!!

Na društvenim  mrežama pred dvije godine pojavio se video na kojoj glumac Rade Šerbedžija, odvjetnik Anto Nobilo, financijaš Danko Končar i Nemanja Gospavić, momak Milanke Opačić, pjevaju partizanske pjesmice.

Na repertoaru su pjesme “Sa Ovčara i Kablara” i “Po šumama i gorama”…  Ante Nobilo kiti pjevača eurima, Rade Šerbedžija pije i lupa šakom o stol, Končar je zbunjen…

Pjesma “Sa Ovčara i Kablara” je najpoznatija je srpska narodna koju su prisvojili partizani. Nastala je kao pastirska pjesma (Kablar i Ovčar su dvije planine u Srbiji), izvodi se u raznim prigodama, a svake godine Festival trubača u Guči započinje zvucima te pjesme.

EKSKLUZIVNO! Ovaj video jasno pokazuje tko je Ante Nobilo!! www.crodex.net
EKSKLUZIVNO! Ovaj video jasno pokazuje tko je Ante Nobilo!!

Video možete vidjeti na ovom LINKU.

“Po šumama i gorama” je koračnica Crvene armije,  melodija potječe od Crvene armije u Sibiru iz razdoblja Ruskog građanskog rata, izvorno na ruskom jeziku По долинам и по взгорьям.

Preuzeli su ju i prisvojili partizani i izvodili u raznim obljetnicama. Bila je popularna pjesma u bivšoj Jugoslaviji, a i danas se čuje na godišnjicama u Kumrovcu.

EKSKLUZIVNO! Ovaj video jasno pokazuje tko je Ante Nobilo!! www.crodex.net
“Što god činio protiv Hrvatske jednu činjenicu nećeš nikad promijeniti, a to je da već 30 godina živiš Hrvatskoj i živjet ćeš do kraja smrti!”

Po objavi videa Hrvati na društvenim mrežama su šokirani, nadmeću se tko će ih više uvrijediti. “Za one koji  malo prate stanje duha na Hrvatskoj i ponašanje javnih aktera ništa novo. Kao da to ranije nismo znali”, napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

Kad se već ovih danas govori o udbašima i neprijateljima i mrziteljima Hrvatske, poručujemo Nobilu: “Što god činio protiv Hrvatske jednu činjenicu nećeš nikad promijeniti, a to je da već 30 godina živiš Hrvatskoj i živjet ćeš do kraja smrti!”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button