Domovina

NARODU SU GOVORILI DA STEGNEMO REMEN, A ONI SU KRALI MILIJARDE NA PLINU!

NARODU SU GOVORILI DA STEGNEMO REMEN, A ONI SU KRALI MILIJARDE NA PLINU! Fuj! Fuj! Fuj!

DOMOLJUBNI GRABEŽLJIVCI MORAJU OTIĆI!

Zašto ću podržati prosvjed u Zagrebu u subotu 10. rujna?

Hrvatska se mora osloboditi korupcije. Korupcija nas guši. Radi korupcije je narod, mali čovjek izgubio valjda stotine milijarda koje je mafija pokrala tijekom svih godina naše slobode. Domoljubni grabežljivci su ona interesna skupina koja Hrvatsku nikada nije voljela. Prostituirali su domoljublje za svoje sebične interese i punjenje vlastitih džepova!

Ti fejkeri domoljubni su narodu govorili da stegne remen, da se nećemo moći grijati ovu zimu na koliko želimo stupnjeva, a onda su ti fejkeri i mafijaši KRALI taj isti plin i punili sebi račune.

Ovo je dio organizacijske strukture INA-e koji su morali znati da se nešto događa.Te informacije prolaze kroz njihove ruke i teško da nisu primijetili da nešto tu ne štima, da se krade stotine milijuna kuna.

– komercijalni poslovi (nabava, prodaja)

– Financije

– Računovodstvo i porez

– Planiranje i kontroling

– Izvještavanje i financijsko objedinjavanje

– Pravni poslovi

Mafijaška organizacija koja je pokrala milijardu kuna nije i ne može biti samo na ovih petero jadnika. Institucije moraju istražiti cijelu hobotnicu do zadnjeg pipka ovih zlikovaca. I pozatvarati ih sve! Sve do jednog!

A onda narodu dati nove izbore. To je jedino pravedno. HDZ nije dobio mandat za ovakve krađe, za krađe referenduma i za zatvaranje svojih građana u lockdowne!

Dosta ih je više!

I zato ću doći u subotu 10. rujna u Zagreb na prosvjed. Kada organizatori jave detalje – prenijet ću ih. Da, ja vjerujem u demokraciju. Vjerujem u mirne prosvjede, baš vjerujem da se građanskim neposluhom, izlaskom masovno na ulice, podrškom mnogih iz institucija može na mirni i dostojanstveni način – pobijediti.

Naši očevi su se borili za slobodu i za demokraciju, trebamo ju zato i sačuvati. Siguran sam da će biti ubačenih pojedinaca koji će htjeti zaprljati veličanstveni prosvjed – najave su ogromne dolaska iz cijele Hrvatske – ali na to mora misliti organizator, ali i svi mi da takve ubačene pojedince spriječimo u naumu.

Vjerujem da se ovu jesen događa proljeće. Proljeće hrvatskog naroda!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button