Izbor uredništva

Željko Sačić: “Sramotna zlouporaba povjerenja hrvatskog naroda..”

Željko Sačić, saborski zastupnik, oglasio se povodom “odluke” o neselektivnom prijemu Afganistanaca u Hrvatsku preko svoje Facebook stranice. Evo što je napisao:

Sramotna zlouporaba povjerenja hrvatskog naroda.. i vaše trenutno vladajuće pozicije ..Već sad smo ionako (u Hrvatskoj) puni ilegalnih migranata.. Njih nitko (od tzv. naših kovid manipulatora) ne pita za Koronu i za “kovid putovnice”. Tko će se, gdje i kako dugo brinuti o svima njima ???….A istodobno, hrvatsku mladost ne zaustavljate u domovini.. njima ne pomažete, za njih ne brinete. Kako možete donijeti takovu značajnu, sudbonosnu, odluku.. a bez pitanja hrvatskog naroda ili njegovih zastupnika???

željko
A istodobno, hrvatsku mladost ne zaustavljate u domovini.. njima ne pomažete, za njih ne brinete.

Željko Sačić: Protunarodni zlotvori, u ime koga ste to učinili….na čiji zahtjev, po čijoj naredbi?

Kolaboracionisti globalizma, i protunarodne stetočine, valjda ste čak i vi svjesni da je samo onaj tko je pridonio tom (davno predvidljivom) kaosu, sada epohalnom, milijonskom egzodusu afganistanaca.. onaj tko je to (ne prvi put) kreirao, dopustio, osmislio, taj mora snositi i sve političke, humanitarne, financijske i međunarodne posljedice svoje lakomislenosti, bešćutnosti, zlouporabe svoje moći i neodgovornosti.. Ali ne, vi , kao pravi beskarakterni , nacionalno neosjetljivi , ovisni i ucjenjivi poltroni, “loše ste sluge loših gospodara”, svejedno i na tom području radite dugoročno protiv naših nacionalnih i sigurnosnih interesa..

Jutarnji list - Svijet oči u oči s humanitarnom katastrofom: Treba li  Hrvatska zbrinuti 10.000 Afganistanaca?
Protunarodni zlotvori, u ime koga ste to učinili….na čiji zahtjev, po čijoj naredbi?

Prestanite ODMAH sa svojim zlodjelima na štetu hrvatskog naroda. Mi jedino možemo (u okviru naših devastiranih mogućnosti) primjereno i solidarno humanitarno pomoći, ali nikako ne na ovaj opasan i neselektivan način, da nepovratno i dugoročno ugrožavamo svoju nacionalnu sigurnost, kakvu takvu stabilnost, naš stil i način života, našu kulturu, vjeru, identitet, nasu budućnost i opstanak.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
nacionalno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button