DomovinaVijesti

SKANDALOZAN VIDEO Živjela krajina, živjeli krajišnici…Tko je veći Srbin- Linta ili Pupovac?…

Skandalozan video u kojem Miodrag Linta uzvikuje “Živjela Krajina!”. Ono što je Linta u Srbiji, to je Pupovac u Hrvatskoj. Jedan i drugi su u parlamentu. Vučić ne može bez Linte, Plenković bez Pupovca. Kolo naokolo…

Predsjednik nekakvog Odbora za dijasporu i Srbe u regiji Miodrag Linta, (kum Bore Rkmana), piše beogradska Politika svim silama ovog- je puta napao gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Penavu.

  • „Penava je jedan od mnogih hrvatskih političara koji ponavljaju besmislenu laž da je Srbija zajedno sa krajiškim Srbima tobože izvršila agresiju na Hrvatsku, a da je Hrvatska bila žrtva agresije. Prava istina je da je ustaški režim Franje Tuđmana  osnovao paravojne formacije i izvršio  agresiju na Jugoslaviju i srpski narod s ciljem stvaranja  etničke čiste Velike Hrvatske po uzoru na  genocidnu NDH“, naveo je Linta u izjavi za medije, prenosi Tanjug.

SKANDALOZAN VIDEO!!!!

Ovaj srbijanski „pupuvac“ poručuje da srpski narod očekuje od Hrvatske da se suoči sa svojom genocidnom i zločinačkom prošlošću i da prizna i da se pokaje za počinjeni genocid u NDH, kao i za počinjenu agresiju i etničko čišćenje Srba iz krajine i desetina hrvatskih gradova tijekom 1990.-1995.

Također očekuje da Hrvatska ukine sramnu i skandaloznu Deklaraciju o Domovinskom ratu koju je Hrvatski sabor usvojio 2000. godine i u kojoj stoji da su Srbija, JNA i krajiški Srbi tobože izvršili agresiju na Hrvatsku.(!?!)

  • „Tek nakon jasnih poruka iz Hrvatske o priznanju i pokajanju i ukidanju Deklaracije stvaraju se uvjeti za svaku suradnju i koliko toliko normalne međususjedske odnose“ –zaključio je Linta, koji je uz ostalo optužio i Tomislava Merćepa, kao ratnog zločinca.

Ne govore li tako i razni pupovci u Hrvatskoj?

Dakle, ako je Hrvatska izvršila agresiju na Jugoslaviju i srpski narod pretpostavlja se da je morala ratovati u Srbiji. No, cvijeće na tenkove koji su iz Beograda odlazili put Vukovara navodno su bacale srpske majke u želji da što više potuku Hrvata i da ako je moguće razore sve, do Zagreba, pa i dalje.

Da je Pupovac 1 % nekakvi „mirotvorac“, kakvim se predstavlja, on i njegova svita trebali bi prvi reagirati na ove gnjusne  klevete, laži i obmane.

Ali, ne, oni šute i najčešće prešutno odobravaju što linte govore, nažalost i u njihovo ime.

Inače, ne znamo jeste li primijetili kod Srba to ide ovako: malo nas pljuje Vučić, a onda se jave Dačić, pa Vulin, i tako redom. Kad oni malo zašute, eto ti o istim temama pupovce u Hrvatskoj.

No, na sve to hrvatski politički vrh šuti, kao ništa nisu vidjeli ni čuli.

A Sava i dalje teče ispod mosta.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
braniteljski-portal.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button