Domovina

Grmoja: Gdje god zagrebeš sve je trulo, od DORH-a do HNB-a

Gdje god zagrebeš sve je trulo, od DORH-a do HNB-a. A Povjerenstvu za sprečavanje sukoba interesa su zadnjim zakonom podrezali krila jer se Andrej našao na udaru istog.

Iz Hrvatske su protjerali pola milijuna ljudi, svojom korupcijom, klijentelizmom, činjenicom da svaki čovjek u ovoj zemlji nema jednake prilike, da su neki jednakiji od drugih. Niti jednu ozbiljno reformsku mjeru nisu u proteklih 5 godina napravili, osim što su stavili svoje “šape” na sve institucije.

Katastrofalni rezultati popisa koji pokazuju da nas je samo nešto više od 3,8 milijuna, ako nas i toliko ima, nisu samo dokaz ekonomske i demografske katrastrofe nego i ugroza opstojnosti države kao takve. Osim što smo mi mostovci pokretačka snaga u borbi protiv korupcije, jedina smo opcija koja je predlagala konkretne mjere kroz Pokret ostanka za ostanak ljudi u Hrvatskoj, ali i demografske mjere za ublažavanje negativnih demografskih pokazatelja.

Sad je jasno da nam treba ne samo Pokret ostanka nego i Pokret povratka jer sa trenutnim potencijalima ne možemo obnoviti našu Domovinu. Osim toga, ovi rezultati popisa pokazuju da mi imamo gotov jednak broj stanovnika i birača, ali i da nam broj birača u izbornim jedinicama značajno odstupa pa glas u Dalmaciji i ZG vrijedi puno manje nego u Slavoniji.

Deseta izborna jedinica sa preko 500 tisuća birača daje 14 zastupnika kao i obje slavonske koje imaju nešto više od 400 tisuća. Ovaj popis nažalost pokazuje i katastrofalne rezultate Projekta Slavonija kojim se vladajući vole hvaliti. Naša Slavonija zaslužuje puno više. I kao šlag na kraju jedan kuriozitet.Ministarstvo uprave je referendumskim inicijativama rješenjem prije početka prikupljanja potpisa odredilo da u Hrvatskoj ima 3 684 467 birača, a prema novom popisu imamo ukupno 3 888 529 stanovnika.

Po njima Hrvatskoj imamo dakle samo 200 tisuća maloljetnih, nije li to poražavajuće ili je ipak riječ o svjesnom sabotiraju referendumskih inicijativa? Usprkos tome, odnijeli smo pobjedu kao što ćemo uskoro skinuti s vlasti ovu korumpiranu Plenkovićevu strukturu i preuzeti odgovornost za našu Domovinu!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button