Domovina

Plenković stoički izdržao salve zvižduka u Splitu, baš kao da je učio od kolege Macrona

I slučaj Plenković i slučaj Macron govore u prilog koliko narod zdušno ljubi svoje vođe, koji ih nemilosrdno guraju u globalistički kavez.

Povodom otvaranja muškog dijela turnira 35. Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu, na svečanosti službenog otvaranja govorio je i premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Nakon što je voditeljica najavila Plenkovića, dvoranu su proparali zvižduci, koje je premijer stoički ignorirao i održao govor. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu.

Ovaj događaj s hrvatskim premijerom podsjetio nas je na nedavnu posjetu francuskog predsjednika Macrona Alžiru On se ondje suočio s prozivkama mase u gradu Oranu.

Na videu se vidi Macron kako maše ljudima i govori „hvala!“. Glumio je za kamere kao da mu narod kliče u znak odobravanja. Međutim, narod uopće nije srdačno reagirao, već mu je uzvikivao: „napolje!”. Kako je Brigit?”, „j..i se!” i „Francuska nas jede“, dok je gomila skandirala „jedan dva tri, živio Alžir!“

Oba slučaja govore u prilog koliko narod zdušno ljubi svoje vođe, koji ih nemilosrdno guraju u globalistički kavez. Ali loša vijest za njih je da narod u sve većem obimu shvaća kako ovi pijuni ne rade u korist naroda i da im zapravo ne trebaju.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Provjeri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button