Izbor uredništva

Sve dok Hrvati budu začuđeno gledali što dva krila SKH /HDZ i SDP/ rade biti će drugorazredna bića u vlastitoj državi

Vidim nastala je frka i strka… brine puk hrvatski hoće li struju SKH na vlasti (odanoj Bruxellesu) zamijeniti ona druga struja (odana Moskvi) … jer s ovom nam je aktualnom “mjeru uzimao” Пуповац и СДСС a sada ne znamo “modnog mačka” koji bi to radio, piše Ivica Ursić na svom Facebooku

Odjednom su se uskomešali svi oni koji više od 23 godine svojim glasovima, ili svojim neizlaženjem na izbore, ili podržavanjem razjedinjene državotvorne političke scene drže Hrvatsku čvrsto u pokajničkom i pokorničkom stanju. Hrvatska desetljećima neprestano biva u političkoj korizmi, posti i gladuje, odriče se i nikako da dočeka uskrsnuće.

Tko je Hrvatima kriv što su “loše sluge loših gospodara”?

Današnji potez trenutačnog predsjednika RH je apsolutno legalan i legitiman potez. Komunisti znaju kako se ujediniti i kako zadržati vlast u svojim šapama. Sve dok Hrvati budu začuđeno gledali što dva krila Saveza Komunista Hrvatske /HDZ i SDP/ rade biti će drugorazredna bića u vlastitoj državi. Nitko nama nije kriv što su takozvane državotvorne stranke izdale svoj narod i što se razjedinjene otimaju za mrvice osobnih privilegija ne vodeći računa o narodu i državi.

Ostalo je nekoliko dosljednih i nepotkupljivih pojedinaca kojih se svi na “desnici” žele otarasiti, jer nikome ne daju mirno spavati. Mi kao narod moramo dotaknuti dno kako bismo shvatili poziciju u kojoj smo, jer odricanjem od temelja (Bog – Obitelj – Domovina) koji su nosili ovaj narod kroz povijest potonuli smo toliko duboko da to sada držimo normalnim, jer nama je uvijek netko drugi kriv.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button