Domovina

AUSTRIJA BEZ KURZA – HRVATSKA S PLENKOVIĆEM I PUPOVCEM

Austrija traži novog kancelara. Naime, sad već bivši, austrijski kancelar Sebastian Kurz i njegovi najbliži suradnici osumnjičeni su da su novcem poreznih obveznika plaćali medijima da objavljuju pozitivne članke o njemu i stranci.

U Austriji se to smatra podmićivanjem. A u Hrvatskoj?

AUSTRIJA BEZ KURZA - HRVATSKA S PLENKOVIĆEM
www.crodex.net

U Hrvatskoj premijer Plenković upire prstom u NOVINARE i javno im govori kako trebaju pisati. To što vlast na razne načine prebacuje novac iz proračuna i državnih tvrtki medijima koji onda hvale briselskog namjesnika u RH, kod nas se ne smatra mitom, a Andrej Plenković bi posve sigurno prasnuo u smijeh kad bi netko u tom kontekstu spominjao pitanje njegove odgovornosti, a kamo li ostavke.

S druge strane, fascinira brzina kojom se šef Vlade odrekao interventnih policajaca u slučaju koji su lansirali njemu bliski mediji… Neviđenom lakoćom oprao je ruke i žrtvovao ljude iz sustava – te na taj način poslao jasnu poruku; ne drži do nikoga, osim do sebe sama i zbog neke buduće fotelje u Bruxellesu, spreman je zgaziti baš svakoga.

Neviđena lakoća odricanja od ljudi iz policije, neodoljivo podsjeća na već iskazanu besćutnost u brojnim slučajevima žrtvovanja hrvatskih branitelja, koji su iza rešetaka završavali zbog sudjelovanja u akcijama od kojih je aktualni premijer bio udaljen miljama…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button