Izbor uredništva

Macron napravio “budalu” od Plenkovića i njegovih savjetnika

Macron radi budale od Plenkovića, a Plenković i ekipa su se totalno pogubili. Plenković jučer obećao “nema obveznih covid propusnica”, a danas preko medija pipa puls prestrašenih Hrvata i već najavljuje uvođenju istih, jer mu šef iz Francuske nije na vrijeme javio da je također preko noći promijenio mišljenje diskriminirajući 30 milijuna Francuza.

Tužno je vidjeti kako Plenković i njegovi savjetnici ne vide prst pred okom i guraju Hrvatsku u gospodarski kolaps.  Macron je suludom odlukom, iz samo njemu poznatih razloga, poslao na margine društva 30 milijuna svojih građana, zabranjujući im pristup javnim mjestima.

Samo dvije zemlje u svijetu su uvele obvezno cijepljenje, Turkmenistan i Tajikistan, koje su model za Macrona. Jedina zemlja koja je uvele sličnu zdravstvenu putovnicu kao Francuska je Pakistan. To je model Macrona i njegove bande… U Pakistanu razmišljaju o isključivanju struje za necijepljene. Radi se o tiraniji i diktaturi.

Pozivam sve snage slobode. Ne upadajte u klopku. Pozivam necijepljene i cijepljene, jer znam kako mnoge cijepljene krase visoke vrijednosti. Iako su se cijepili, oni ne podnose zdravstvene propusnice. Zato ih pozivam da namse pridruže i da ne upadnemo u klopku korona-oligarhije. Macron vas želi posvađati…

Uvođenjem mjera, Macron nije bio uvjerljiv, nego je prijetio. Ponašao se kao tiranin. Fizički izgled mu je zabrinjavajući. To što je najavio je vrlo ozbiljno…Obećao je da neće uvoditi zdravstvenu propusnicu, ali ipak je uveo…

Volio bih da pričamo o liječenju koje ne donosi novac farmaceutskoj industriji. Volio bih da vidimo što se događa u Indiji gdje uspješno koriste Ivermectin, gdje nisu prijetili populaciji…

Ovo što se dogodilo, nije Francuska. Ovo je tiranski režim. Diktatura. Odmjeravam svoje riječi. Moramo se oduprijeti tome. Srećom banda koja nas vodi, nije bila na vlasti 80-tih godina, kada su željeli uvesti nešto slično za seropozitivne. Razgovaralo se, ali je sve odbijeno, jer tada je bilo etike i morala. Danas to više nije slučaj s bolesti koja je puno manje smrtonosna…

Nisam cijepljen i pozivam milijune Francuza na bojkot kako bi slomili vladu. Možemo si dopustiti ne ići u kino, kazalište, restorane… ali si ne možemo dopustiti gubitak ponosa, slobode i ljudskosti.

Nisam protiv vlasnika restorana, ali će ih bojkot natjerati da se okrenu protiv vlade koja nas sve tlači i da bace zdravstvene propusnice u smeće. Nismo QR kod država u kojoj sloboda ovisi o igli. To nije Francuska i moj koncept slobode“, objašnjava predsjednički kandidat Florian Philippot na mainstream medijima.”

Sve je rečeno i nemam što za dodati, a Plenković i njegovi savjetnici će odgovarati za tiraniju naroda i krvlju stvorene zemlje. Glavni glumac u firmu Gladijator reče: “Sve što radite danas, odjekuje u vječnosti”. Djeca, unuci i rodbina će pamtiti aktualne hrvatske političare po kukavičluku kakvom hrvatski narod nikada nije svjedočio. Ući će u povijesne knjige kao poslušnici Macrona koga su na vlast postavili financijski lobiji. Bogata Hrvatska, vrijedni i pametni ljudi, te idealno mjesto na zemaljskoj kugli, uništeno je zadnjih 30 godina od strane osoba koje nikada ništa u životu nisu napravile u realnom sektoru.

Kako reče Florian Philippot, treba se boriti svim legalnim sredstvima protiv tiranije svjetske oligarhije. Ni slučajno upasti u klopku manipulatora koji samo čekaju pogrešan korak tj. sukobe. Bojkot i mirni građanski neposluh su legalna sredstva, zapisana u ustavima zapadnih demokracija.

Stvarajući državu, narod je prepustio dio svoje osobne slobode, kako bi ga ta ista država štitila, a ne da ga tlači i potčinjava bjelosvjetskim vucibatinama. Pogledajte kako su legalni i mirni prosvjedi  u Londonu natjerali vlast da povuče sve mjere. Narod ima moć u svojim rukama, samo toga još nije svjestan. Aktualna tiranija neće dobro završiti, samo trebamo paziti da nam manipulatori uz pomoć domaćih poslušnika ne spakiraju sukobe, kao što to rade već 2500 godina.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button