DomovinaZanimljivosti

Kućna posjeta Plenkoviću o kojoj mediji šute…

Jučer, u večernjim satima, NAROD se odšetao u kućnu posjetu Andreju Plenkoviću. Dvostruki kordon oklopljene policije, uznemirena službena lica u civilu, tri “marice”, više policijskih vozila, plave rotirke – pravi spektakl, neodoljiv za medije.

Ali u medijima šutnja kao o državnoj tajni. A razlog je vrlo jednostavan. U svemu ovome nije bitan Stožer civilne zaštite, nisu bitni njegovi članovi, nije bitan Beroš, nije bitan Capak, ni njegova mama. Bitan je jedino On i svi smo Njegovi taoci, a Njegovi “mokri snovi” su uhljebljenje u bespućima EU birokracije.

I zato će On biti indiferentan prema bilo čemu u Hrvatskoj, na blokadu vaših života, na maltretiranje djece, na sve što se odnosi na vas i baš Ga briga za vaše patnje i vaše potrebe…

On, On i samo On. I Njegov cilj, računajući na zaboravljivost naroda.To je Njegova osobna izlazna strategija. Ono što su Njegove “noćne more” je da mu se ta tama vrati, da se blokira Njegov život, da Njegova obitelj bude blokirana, prozvana i označena, segregirana.

Da narod zapamti i ne zaboravi. Da Ga svakodnevno podsjećaju na to. On se boji da narod ne napravi ono što je napravio “kasarnama JNA”, blokirajući ih mjesecima do odlaska. I zato se može slobodno protesirati bilo gdje, dokle god to nije Ulica Vinogradi u Zagrebu. Na VAMA je da li ćete Ljubičici Bijeloj ostvariti ove ili one snove. A mi ćemo mu idući put umjesto čokolade donijeti sir.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button