DomovinaVijesti

Prijelomna vijest: Milanović daje ostavku i biti će SDP-ov kandidat za premijera

Predsjednik RH Zoran Milanović, nekoliko sati nakon objave datuma izbora, izjavio je da na izbore ide sa SDP-om. Bit će nositelj SDP-ove liste u I. izbornoj jedinici, kazao je predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

Milanović se pojavio na pressici Peđe Grbina i objavio da ide na parlamentarne izbore. Grbin je na konferenciji za novinare da se danas kreće u promjenu, prenosi HRT.

“Izborni dan u srijedu postat će praznik slobode i demokracije, ali postat će i simbol trenutka kada se Hrvatska ponovno počinje mijenjati na bolje. Prije 24 godine također smo imali izbore koji nisu pali na nedjelju, a od 2000. do danas ovo su definitivno najvažniji izbori s kojima se Hrvatska suočava, zato što su ovo postali izbori za demokraciju”, kazao je Grbin.

Milanović: Postoje trenuci kad trebaš izaći iz zone komfora

Znam da je bilo mnogo kritika na moj račun i zato neću biti kandidat SDP-a za premijera Republike Hrvatske. Zoran Milanović će biti nositelj liste SDP-a u I. izbornoj jedinici. On će biti, kazao je Grbin, uskoro predsjednik Vlade RH.

“Čas je kucnuo na moja vrata, nametom stanovitog Turudića. To nije kap koja je prelila čašu nego septičku jamu. Svi legalni i legitimni načini pokušaja da se to dokine i spriječi su završili s još većim zulumom. Došlo je vrijeme da se konj osedla. Okupit ćemo saborsku većinu za vladu nacionalnog spasa i punog gasa krenuti u čišćenje staja koje je AP ostavio iza sebe. Rijeke pravde dolaze. Obećavam odlučnu i čistu vlast. Zapriječit ćemo im povratak na dugo. Pozivam sve stranke na okupljanje”, kazao je Milanović.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button