Domovina

Marin Miletić: 365 DANA – VI NEMATE SRAMA

Godinu dana od potresa NEMA sustava. Ljudi se snalaze sami, kao braniteljica dragovoljac Domovinskog rata Jadranka kojoj su ukrali montažnu kućicu pa sam morao ja stiskati ministra Medveda da joj se to riješi.

Plenkovićeva Vlada nije izgradila NITI JEDNU NOVU kuću na cijeloj Banovini, nego je 50 novih kuća izgrađeno u privatnim inicijativama. Plenkoviću danas salve uvreda, zvižduka u Petrinji. Narodu je dosta ove nesposobne vlasti ogrezle u tešku korupciju i nepotizam.

Osim katastrofalne politike prema Banovini i svojim građanima Plenković se pogubio i sa Stožerokracijom. Loše mjere, loša politika Beroša, Capaka, Markotićke i Božinovića dovele su do ove situacije kakvu imamo. Sve oko COVID-a je samo i jedino odgovornost onoga koji je rekao da sam donosi sve odluke – Plenkovića.

I da apsurd bude veći – agenda interesnih skupina gura obvezno cijepljenje i cijepljenje djece i mladih što nema nikakve logike niti uporišta u zdravom razumu. Najpoštenije bi bilo raspisati NOVE izbore. Da staro nestane i novo sve nastane.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button