DomovinaVideo

ŠTO MISLITE TKO JE GLAVA KORUPCIJE U HRVATSKOJ?

Kao što bi rekao Churchill, „ako ne želiš riješiti problem onda osnuj komisiju“, tako u hrvatskoj Plenkovićeva Vlada donosi zakone koji već postoje kako bi javnost manipulirala i prikrila korupciju koju provodi.

Imamo aktualni problem u državnoj agenciji CERP, gdje je revizorica Nada Ružić utvrdila da je Uprava tog CERP-a u samo jednom projektu napravila štetu od 104 milijuna kuna. Kako Uprava nije reagirala, gospođa se obratila premijeru Plenkoviću i ministru Mariću. Ali umjesto da je zaštite i spase 104 milijuna kuna oni gospođi Ružić daju otkaz. Recite mi je li za ovu vrstu lopovluka potreban zakon kako bi bio spriječen?

Kada k tomu dodamo da osobni prijatelj Plenkovića, odvjetnik Danijel Klobučar, naplaćuje nevjerojatne sume u CERP-u, onda je jasno tko je glava korupcije u Hrvatskoj.

Mislite li vi u ministarstvu pravosuđa doista da vam u Hrvatskoj još netko vjeruje?

Nadamo se da će u dogledno vrijeme biti na vijestima statistika kao za kovid ali malo drukčija. Npr. danas je prijavljeno još 20 političara, 50 ih je u istražnom zatvoru a broj na dugogodišnjem izdržavanju kazne popeo se sa 127 na 152. Tek kad takve statistike budu svakodnevno na vijestima znati ćemo da Hrvatska ide u dobrom smjeru.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button