Izbor uredništvaVideo

Kuda ideš moja VOLJENA, KRVLJU stvorena Domovino? Nisam mislio da ću doživjeti da nas Hrvate u glavnom gradu Hrvatske – Zagrebu, nazivaju “USTAŠAMA”

Kuda ideš moja VOLJENA, KRVLJU stvorena Domovino? Nisam mislio da ću doživjeti da nas Hrvate u glavnom gradu Hrvatske – Zagrebu, nazivaju “USTAŠAMA” oni koji sebe nazivaju “ANTIFAŠISTIMA” i koji podržavaju zločinački režim – KOMUNIZAM i koji veličaju ratnog zločinca – TITA

ŠOKANTAN VIDEO S ‘TRNJANSKIH KRESOVA’: Slavljenje komunizma, crvene zvijezde petokrake, veličanje jugo-diktatora Tita – i zastave duginih boja?!

BIRALI STE, GLEDAJTE: POD POKROVITELJSTVOM RADIKALNO LIJEVE VLASTI GRADA ZAGREBA!

SKANDALOZNO: Peternela pljuvali i vikali mu “SMRT FAŠIZMU”, novinara Z1 televizije gađali i vrijeđali – uz urlanje: “GAZI, GAZI USTAŠE!”

BEZ CENZURE: POGLEDAJTE SNIMKE EKIPE BUJICE S TRNJANSKE SAVICE! Jedina hrvatska zastava na tzv. Trnjanskim kresovima – bila je ona koju je na press konferenciju donio Domovinski pokret! Za druge valjda vrijedi “ideološki moratorij”…

Polako, ali sigurno, zastarjelu ljevicu koja se klela u komunizam, Tita i partiju zamjenjuju neomarksisti

Snimka zaslona

Njihov metajezik je potpuno drugačiji, a teme kojima se bave su PR pojmovi kojima se sve zaostalo kamuflira u “progresivno”.

Tako danas ne pričaju više o komunizmu, nego o “demokratskom socijalizmu” (što je oksimoron u startu).

Bog više nije Tito, nego “znanost” (debelo financirana korporacijama koje od nje zarađuju nepregledne milijarde).

Ne ograničavaju se na Goli Otok, već zagovaraju sustave kontrole u kojima čitave države postaju logori za nepoćudne (poput Kine).

Više neprijatelj nije “kulak” koji ima dvije krave više od partijaša, već svatko tko ne staje uz ideju depopulacije (ali odbijaju ubiti sebe, umrijeti moraju drugi).

I od tih i takvih, desničari u Hrvatskoj uredno – gube.

Dijelom zato što su se kod nas pod velike desničare prodali sinovi, kumići i sestrići najvećih zakletih komunjara iz bivše države…

… ali najviše zbog toga što se i dan-danas bave Domovinskim ratom, Srbima, pedofilom Brozom, povijesnim luzerom Pavelićem, kraljem Zvonimirom i Rimskim Carstvom, umjesto problemima današnjice.

Dok su se ljevičari razmilili posvuda po obrazovanju, kulturi, zdravstvu, “civilnom društvu”… i iz krezubih pastira koji su ujahali u centar gradova, obrisali blatne čizme o debele sagove, “oslobodili” vlasnike života, obuli ulaštene cipele i potpuno se re-brendirali kao krema društva, pravaši koji su to zaista i bili: pravnici, pjesnici, arhitekti, intelektualci… danas mogu ponuditi samo stare, umorne i bolesne ratnike, polupismene jer su životni period namijenjen obrazovanju proveli u rovovima.

Teme pobačaja, GMO-a, rodne ideologije, LGBTQ+-, korporatizma, digitalnog identiteta… postale su religijske dogme za ljevičare, a intelektualno prezamršene za desničare. Koji onda padaju u zamku manje ili više suludih teorija, jer ne barataju materijom pa im je lakše sve simplificirati i potvrditi dobro utvrđeni stereotip “kockoglavog, krezubog glupana”.

U stvarnosti, sve ljevičarske dogme se daju jednostavno dekonstruirati i poraziti – činjenicama.

Ali kao što su manoliće, perkoviće, špiljke, josipoviće, pusiće, todoriće, plenkoviće zamijenili Peović, Tomašević, Borić, Josipović mlađi, Pusićka mlađa, Todorić mlađi, Plenković mlađi…

Tako razne rođe, ćesiće-rojse, tepeše, zekanoviće i ine cirkuske zvijezde treba zamijeniti nova generacija razumnih, inteligentnih, karakternih, elokventnih antiglobalista.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button