Zanimljivosti

HOĆE LI TOMAŠEVIĆU USKORO SMETATI OVA KLUPICA?

Poznati psihijatar Herman Vukušić je između ostalog žestoki kritičar gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića i njegove agresivne LGBTQ propagande i pokušaja uvođenja transrodne ideologije u Zagrebu. U posljednjoj svojoj objavi je na satiričan način komentirao smjernice Kraljevskog koledža ginekologa i opstretičara i na nedavno bojenje klupica u Zagrebu od strane ”progresivne” zagrebačke vlasti:

”Ugledni “The Times” danas donosi članak o tome kako je engleski Kraljevski koledž ginekologa i opstretičara (donedavno stožerna britanska institucija za žensko reproduktivno zdravlje) izdao smjernice za dojenje muškarcima koji rode.

Prema navedenim smjernicam muškarci koji se osjećaju kao žene trebaju se liječiti na ženskim odjelima po bolnicama, bez obzira što su im gentalije još uvijek muške.

Kada naš zagrebački “Lenjin u tenisicama” čuje za ove novosti iz transrodne medicine, sigurno će prvo maknuti ovu klupicu iz parkića na uglu Bauerove i Martićeve, ili će je obilježiti njemu skladnijom ikonografijom…..” napisao je Vukušić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button