Izbor uredništva

POGLED HRVATA IZ BIH Zašto i za koga glasati na izborima za Hrvatski sabor

Vidimo da su se neke kolege s drugih portala izjasnili za koga treba glasovati. Neki od njih su stavili nadnaslov POGLED IZ BiH.

Naš nadnaslov je POGLED HRVATA IZ BIH.

Jer pun nam je kufer pogleda iz BiH Mate Granića orjunaša. Osobnog doktora Milke Planinc, komunističke moćnice koja je 1983. kad je Đurekoviću zabijena sjekira u glavu bila najmoćnija žena, predsjednica Izvršnog vijeća SFRJ (vlade SFRJ).

Tad su i Mika i Vanja Špiljak bili umočeni u taj zločin. Vanja Špiljak, lopina koja je zamračila milijune iz INA-e na švicarskim računima, danas je sponzor Olega Butkovića, potpredsjednika Plenkovićevog HDZ-a, i Gordana Njonje Jandrokovića, bivšeg ministra, lika koji je Amerikancima dao zeleno svijetlo da unište bilo kakvu mogućnost uspostave Trećeg entiteta. O tome smo pisali ovdje:

Nama ne trebaju Hrvateki u BiH zbog kojih će na nas gledati kao na birački stroj HDZ-a, gdje će nas maziti po glavi s porukama: “BiH, naša Domovina”, “europska budućnost i početak pregovora BiH za članstvo u EU”. Sve to, eto, zahvaljujući KOS-vom Sinu Marija Plenkovića i Posinku Mate Granića Andreju Plenkoviću.

I dozvolite nam kazati da se čudimo nekim medijima i dobrim urednicima portala koji se izjašnjavaju tako otvoreno za HDZ RH.

Argument nekih je da HDZ i Plenković uživaju ugled u Bruxellesu. Koji ugled, gospodo? Ozbiljno vas pitamo?

Što je taj ugled njihov pomogao nama ovdje da se oslobodimo jarma Kalifata?

Komšić je izabran četiri puta; i sva četiri puta HDZ RH je bio na vlasti. Bio je gost Alke u Sinju, grlio se s Kosor, a Tonči Stanišić, HDZ-ov veleposlanik u BiH, prvi mu je čestitao i hvalio se time u svijetu. To je ta HDZ diplomacija.

Koliko je ostalo kilometara da se vratimo na postavke Washingtonskog sporazuma? Je li Plenkikong o tome ikad govorio?! Naravno da nije, mutavo je šutio. A vama plasira propagandu. Eto, nešto se radi. Radi se, naravno. Legla je para iz Bruxellesa, pa umjesto par opanaka, tu i tamo nam ožbukaju po koju fasadu.

Ne znamo jeste li svjesni da vas je AP uspio uvjeriti da je Schmidtova odluka dobra – a zapravo smo se morali odreći vitalnog nacionalnog interesa! I morali smo se odreći veta pri imenovanju Vlade Federacije BiH!

Ne znamo jeste li toga svjesni dragi HDZekanovići?

Plenkovićev HDZ je obična globalistička sluga na tragu izdajnika DC Mate Granića, trenutnog savjetnika za vanjsku politiku AP-a. Koji zapovijeda Čoviću da smanji susrete s Dodikom, iako je Dodik zaslužan za izgradnju Pelješkog mosta i za to što još nekako dišemo. Plenković-Granić zapovijedaju da se javno svađa s Milanovićem.

Po zapovjedi global-slugi, izručuju nas kalifatu. Tiho i bezbolno. Umjesto da nam ojačaju autonomiju.

Zato, dragi HercegBosanci, vi koji ste imali hrabrosti Devedesetih oduprijeti se Prostoru Džihada i tenkovima JNA, draga djeco naših HVO očeva, dragi hrvatski narode u BiH:

Oduprite se lažima i lancima. Oslobodite nas i vas. Nemojte glasovati za DC/HDZ Šutljivaca.

Podsjećamo da su 3 Šutljivca u Saboru – madame Bušić, Barbarić i onaj treći ne znamo mu ime – mogli kao uvjet postaviti da se konačno riješi pitanje Hrvata u BiH:

da se vratimo na Washingtonske postavke. U najmanju ruku.

Tek tada bi HR glasovala za primanje Finske i Švedske u NATO. Plenković bi bio primoran poslušati i lobirati, konačno raditi nešto korisno za nas osim cinčanja fratrovih kapija i zabijanja brokvi u grede.

Tada je DC imao većinu sa 77 ruku. Bez tri ruke 3 Šutljivca pao bi na 74, što znači pad Vlade.

Promisli tko nam onda treba gore.

Netko tko će znati postavljati uvjete u našu korist.

Netko tko će jasno i glasno prozivati Granić-Plenković šurovanje s Murphyjem, SDA i igranje s našom budućnošću. 

Netko tko će se oduprijeti propagandi u stilu diplomskog rada po uzoru na Edvarda Kardelja.

Netko tko neće šutjeti kad se vidi prostor za akciju u našu korist. 

HDZ nema veze s Tuđmanovom drčnošću, hrabrošću, vizijom i snagom reći NE stranim ”mlatimudanima”. Donijeli smo transkript kako to izgleda danas, a kako je to izgledalo za vrijeme Tuđmana kad je 1998. mršnuo strance: 

EKSKLUZIVNO IMAMO TRANSKRIPT Evo kako Tuđman-HDZ 1998. postupa prema strancima, a kako Granićev DC kojeg vodi Plenković. Je li sada jasno?!

Zato nemoj glasovati za žive šutljive spomenike. Nemoj glasovati za Demokratski centar Mate Planinc rođ. Granić, u šali HDZ.

Glasuj za ljude koji su se već dokazali u NEšutnji.

Za generale ili za djecu naših HVO vojnika.

Idite u miru i glasajte u slobodi.

Izvor:poskok.info

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button