Domovina

Gdje su nestali programi političkih stranaka?Zasada jedino Most ima program…

Most je prva stranka koja je predstavila svoj izborni program. Manji porezi, veća socijalna davanja, manje birokracije, a više demokracije. To su načela s kojima Most ulazi u izbornu utrku. 

Iako su i HDZ i Možemo! u javnost pustili određene segmente svojih programa, no Most je prvi pokazao cjeloviti program.

To je i dobro za cijelu kampanju, jer je Milanovićeva kandidatura nekako zasjenila sadržaj, programi su pali u drugi plan, a rasprava u predizbornoj kampanji ipak bi osim o tome koga ćemo izabrati trebala voditi o tome što će taj napraviti ako bude izabran i kako to misli napraviti. Bez programa nema nikakva načina da se ocijeni jesu li obećanja koja se daju i ostvariva.

Grmoja je istaknuo kako je u svojoj najavi kandidature za predsjednika Vlade RH, objavljenoj prošli petak, istaknuo prioritete Mosta za koje će se snažno boriti.

Bit će to, kazao je, borba protiv korupcije, za slobodnu, pravednu Hrvatsku, za hrvatske obitelji i vrijednosti, dostojanstvo čovjeka.

Istaknuo je i glavne ciljeve koji su sada objedinjeni u obimnom i stručnom programu stranke.

“Svojim programom Most se obraća svim hrvatskim građanima koji su istodobno i antikorupcijski orijentirani i nacionalno osviješteni s jasnom porukom: želimo da više sudjelujete u odlučivanju u ovoj zemlji i znamo kako vam to omogućiti”, poručila je na predstavljanju programa Selak Raspudić.

Mostov program možete pogledati ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button