Domovina

NOVI GAZIMESTAN: Antihrvatski prosvjed u Sarajevu 25.7.2022.

Nakon najave da će se za Federaciju BIH, koja je jedan od entiteta u BIH, donijeti izborni zakon koji će omogućiti da Hrvati izabiru svoje političke predstavnike, dogodilo se 25. 7. 2022. događanje bosanskih muslimana.

Sada je situacija da se muslimanske obitelji podjele tako da prema naputcima iz džamija polovica ukućana glasuje za Komšića a polovica za drugog bošnjačkog člana, i tako bosanski muslimani namagarče Hrvate.

Hrvati tumače Ustav BIH da predstavnik Hrvata u Predsjedništvu BIH može biti osoba bilo koje narodnosti koju odaberu Hrvati. Dakle, da bude riječ o političkom Hrvati kojeg su izabrali Hrvati. Prema tome i Sedjić, Finci i sl. mogu biti predstavnici Hrvata ako ih Hrvati odaberu. Ako netko ima dilema oko toga što Bošnjaci (bosanski muslimani) hoće, to je isto ono što je htio Slobodan Milošević za Jugoslaviju:

DOKAZ 1, Komšić kojeg ugošćuje HRT govori jednako kao Milošević:

DOKAZ 2, Salkić se 2. veljače 2022. u cijelosti složio s doktrinom Slobodana Miloševića o preustrojstvu BIH na primjeru kako je Milošević htio preustrojiti Jugoslaviju, 53:48:

DOKAZ 3, otvoreni pozivi na nasilje:

Da su Srbi izjavili nešto slično, strana valeposlanstva bi odmah objavili osude i prijetili sankcijama. Ali ovih danaBošnjaci opetovano prijete nasiljem prema OHR-u (Uredu visokog predstavnika), i civilnim nasiljem, čaki i ratom!. Pa, zašto šuti veleposlanstvo SAD-a? (dodajemo: koje bi trebalo biti strateški hrvatski saveznik?). Više ovdje: https://mobile.twitter.com/MartaVrbetic/status/1550542110864162824

DOKAZ 4, bizarne teorije urote na razini srpskih:

Nakon višednevnih prijetnji ratom i nasiljem, bošnjački radikali sada šire bizarne teorije zavjere o @OHR_BiH Schmidtovi navodni rođaci. Nestvarno. više ovdje:

DOKAZ 5, izlaganje Bože Skoke kako bošnjaci uspijevaju diplomacijom namagarčiti zapadne države (npr. Njemačku):

Izvor: Kroatocentrik

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button