Izbor uredništvaVideo

Tihomir Dujmović: Meni bi da živim u Sarajevu bilo neugodno

Samo u Splitu u Kliničkom bolničkom centru lječilo se preko 10 000 Bošnjaka, čak i u jeku rata između Hrvata i Bošnjaka. Meni tu mozak staje

400 000 Bošnjaka je prihvaćeno u izbjegličkim valovima. Ukupan broj je puno veći. Njih oko 800 000 je prošlo kroz Hrvatsku. Ono što se ne zna, tzv. Armija BiH je nastala u Hrvatskoj. Na 15 punktova je uvježbavana, formirana, obučavana i naoružavana ta tzv. Armija BiH.

Imate posebne škole za Bošnjačku djecu koja su ostala u Hrvatskoj. Pilote smo im obučavali.

Hrvatska je radila za tzv. Armiju BiH ono što nije radila ni za vlastitu vojsku. Prebacivala im je vojne formacije gdje god su oni to tražili (avionima, helikopterima, kamionima). To je sve koštalo. Ni jedna kuna nije plaćena.

Sa njihove strane ne samo da nema zahvalnosti nego smo mi postali isti kao i Srbi. Za njih smo postali UZUP-ovci!!!

A taj isti Bakir Izetbegović sa obitelji je živio u Zagrebu. I zamislite, čuvale su ga Hrvatske sigurnosne službe.

PA KAKO SMO ONDA ISTI KAO I SRBI?

Pa Ejup Ganić se liječio u Splitu, pa nije se liječio u Beogradu.

U Hrvatskoj je bilo 15 kampova za obučavanje tzv. Armije BiH

Sve ovo je dokumentirano, knjige su o tome napisane. Bošnjaci koji su dolazili iz raznih krajeva svijeta dolazili su u Hrvatsku po oružje, uniforme, pripremalo ih se i onda su slani dalje.

Pa kako onda možemo biti isti kao i Srbi koji su im kuće spaljivali, klali, silovali. Samo su ih 8.000 u Srebrenici pobili.

Pa kako to može biti isto?

Kako običan bošnjački narod nema potrebu reći Bakiru, Komšiću i ostalim političarima sljedeće: Nemojte ljudi govoriti laži. To nije istina!

Meni tu mozak staje.

Kompletno gostovanje Tihovira Dujmovića pogledajte u video prilogu ispod, a ovaj dio u kojem govori kako se Hrvatska u ratu odnosila prema Bošnjacima pogledajte od 19:50 minute.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button