Magazin

Ante Cash: Zašto je ”Tram 11” zabranjeno objaviti album, a Jagić ima pravo žaliti za vremenima kada su ubijani svećenici?

Nakon što su se album i stihovi dvojca Tram 11 našli na meti ”mainstream medija” i licemjerne ljevičarske scene, diskografska kuća odlučila ga je povući iz prodaje i prekinuti suradnju s grupom, a situaciju je prokomentirao i glazbenik Ante Cash .

-Kakva vremena! PR-ovac vladajuće stranke ima pravo na ironiju i umjetničku slobodu, a umjetnici nemaju. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se pojaviti neka izdavačka kuća koja je spremna pokupiti financijsko vrhnje ili će se još jednom pokazati da je u nominalno kapitalističkom svijetu ipak nešto ‘svetije’ od para. Recimo religija mainstream narativa? – rekao je Ante Cash.

-Degutantno mi je što ako netko nema isto mišljenje odmah postane državni neprijatelj broj jedan. Gadljivo je to što nemaju svi pravo izraziti svoje mišljenje i stavove i ne razumijem zašto je ljudima zabranjeno objaviti svoj album, a recimo Jagić ima pravo žaliti za vremenima kada su ubijani svećenici. Gadljivo- dodao je glazbenik. 

Tram 11 : ‘Ljevičari mogu govoriti što hoće, a domoljube se kažnjava. Ovo je hajka jer razmišljamo drugačije!’

– Nama je bitno da vidimo da nas ljudi podržavaju, da su što se tiče nas 90 posto pozitivnih komentara. Ta hajka koja se digla i preokrenula cijelu tu priču, negativnu cijelu spiku. Smiješno nam je da nas prozivaju i obilježavaju kao nešto što nismo uopće, a na albumu nema toga o čemu oni pričaju – kazao je General Woo za Večernji list.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button