Video

Urnebesno vođenje sjednice NSRS: ”Nemoj ođe da se obadaš, sad ću te izbaciti napolje”

U Banja Luci se u utorak održala konstituirajuća sjednica novog saziva Narodne skupštine RS-a, a kako prenose brojni mediji, sjednicu svečanog karaktera obilježile su rasprave oporbe i vlasti, ali ipak, pažnju je ukrala predsjedateljica Nataša Radulović (SNSD). Predsjedateljica Radulović najviše se raspravljala s Nebojšom Vukanovićem, a zastupnici iz oporbe njen način komunikacije opisali su kao terminologiju koja se koristi u Zadruzi i na PINK TV-u. “Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš. Sad ću te izbaciti napolje. Sjedi dolje. Ođe ja vodim sjednicu”, rekla je Radulović Vukanoviću.

Radulović je Vukanoviću oduzela riječ nakon što je obraćanje počeo sa: ”Što se grbo rodi vrijeme ne ispravi. Nasilje kojim ste spriječili da nalijepimo jednu običnu parolu… Ovo ne odražava stvarnu volju građana”. Radulović mu je na to poručila: ”Točka dnevnog reda je izbor predsjednika NSRS”. Nakon što se Vukanović osobno obratio predsjedateljici, uslijedio je odgovor povećanih decibela.

Naknadno je Radulovićka ponovno dala riječ Vukanoviću, koji je nastavio pričati o biografiji Nenada Stevandića. Radulović je tijekom sjednice imala nekoliko izjava koje, blago rečeno, ne priliče sjednici bilo kojeg parlamenta.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button