NogometSport

Luka Sučić o pozivu u reprezentaciju: ‘Bio mi je to jedan od najljepših telefonskih poziva u životu’

Mladi veznjak Salzburga, Luka Sučić, odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za mladu reprezentaciju, a sada se priključio A selekciji.

“Vijest da sam pozvan u A selekciju saznao sam u petak na subotu, negdje oko ponoći. Nazvao me Stipe Pletikosa, čestitao mi je na pobjedi protiv Norveške, na mojoj igri, a onda je kazao: “Mateo Kovačić je dobio žuti karton, neće moći igrati protiv Slovačke, izbornik Zlatko Dalić te zove”, priča za Sportske novosti.

“Nisam mogao vjerovati! Pozvan sam u A reprezentaciju? Možete misliti kako sam se osjećao. Bio mi je to jedan od najljepših telefonskih poziva u životu, kad se radi o nogometu svakako najljepši. Bio sam oduševljen. Zapravo, teško je riječima opisati taj osjećaj, to je nešto fenomenalno”, dodao je.

“Nadam se da ću dobiti koju minutu. Znate, imam još jedan san. Zaigrati skupa s Lukom Modrićem u istoj momčadi! Luka je moj nogometni idol i, eto, sad sam dobio priliku dijeliti svlačionicu sa svojim idolom, možda i zaigrati. Snovi mi se pretvaraju u javu. Ali, ako i ne dobijem neku minutu, i ovako sam presretan, glavno mi je da sam tu. Nije mala stvar s 19 godina biti A reprezentativac Hrvatske”, ističe.

Sučićevi roditelji inače su Hrvati iz Bugojna, a tijekom agresije tzv. Armije BiH i arapskih agresora na Bugojno devedesetih godina prošlog stoljeća, protjerani su iz vlastite kuće i domovine. 

Roditelji su mi za vrijeme rata protjerani iz Bugojna i doselili se u Linz. Tu sam rođen 8. rujna 2002. godine. Počeo sam igrati u lokalnim klubovima Alkovenu i Edelweissu, a od 13. godine član sam Red Bull Salzburga”, ispričao je Sučić u jednom od ranijih intervjua.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button