Domovina

TRALJAVI SUSTAV NAM OBJAVIO KAKO U ZMIJAVCIMA NEMA KATOLIKA. JE LI SAV POPIS LAŽAN?

Šokantno je odjeknula informacija Statističkoga zavoda RH kako u Zmijavcima kod Imotskoga živi samo 36% katolika . Prije deset godina tamo ih je bilo 98%. Naravno, svi znaju da je tamo sad vjerojatno i veći postotak katolika – 99%. No, objavljeni podatci kažu da je tamo najviše pripadnika drugih vjera. Kojih? Saib Babe, Babe Roge, Vukodlaka ili djeteline od četiri lista? Kako vjerovati cijelome popisu kad je na jednom očitom primjeru pokazana tolika traljavost i izraženi krivi podatci!? Pa ljudi moji kad kod ovih stvari imamo ovakve šlampavosti, kako onda tim državnim institucijama išta možemo vjerovati?

Izvor:DZS

Ako je lažan popis u Zmijavcima, onda znači da je moguće da je i drugdje. To znači da nije istina da u Hrvatskoj živi 79% katolika, a prije 10 godina ih je bilo 86%. Je li zadatak popisa bio smanjiti broj katolika?

KLJUČAN UPIT: Čemu mogućnost popisa stanovništva digitalnim putem od kuće (što je ok!), a isti ti ne dopuštaju glasovanje na izborima digitalnim putem od kuće što je puno jednostavnije?

Pogledajte i kratki video o tome koji je objavio fra Mario Knezović:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button