Zanimljivosti

Miletić: Želi li HDZ da Sabor bude mjesto povlaštenih bogataša?

Saborski zastupnik Marin Miletić je na svom facebook profilu komentirao najnovije medijske napise u režimskim medijima kojima se želi skrenuti fokus sa afere oko korištenja državne imovine od strane predstojnika ureda premijera Andreja Plenkovića.

”HDZ je pokrenuo orkestrirani napad preko svojih botova i interesnih skupina opet na nas Mostovce. Okreće pilu naopako. Frka oko Frke-Petešića se redateljski razvodnjuje.

Naslov iz lista koji slovi kao ”glasilo” predsjednika Vlade RH

Znate ono: svi su oni isti, upravo po tom receptu. E pa gospodo, ne nismo svi isti, niti ćemo ikada biti svi – isti. Pazite, odjednom im je problem što ja živim u stanu od 30 kvadrata, uređenom kao da smo u Jugi 84. Iz tog doba je nekako i namještaj. Iako imam pravo kao i svaki saborski zastupnik na mjesečne troškove do 3.000kn izabrao sam ovaj najjeftiniji i najmanje luksuzan smještaj u koji mi čak ni moje kćeri ne mogu doći u posjetu i tu prespavati što mi baš predstavlja popriličan problem.

HDZ u maniri vrhunskih spin majstora preko svojih lutaka na koncu medijski udara sada na nas. Možda žele što? Da idući mjesec pređemo u privatne stanove i da to Država plaća 3.000kn? U redu, nije bed. To je pravo koje si uzimaju ionako mnogi zastupnici. Za taj iznos zastupnici si mogu omogućiti puno kvalitetniji smještaj od onih koji se odluče za smještaj u socijalnim državnim stanovima. Hm. Ili su možda ovakve rupe samo za nas, ne znam kakvi su ti državni stanovi od vladajućih?

Hoće li netko to malo istražiti? Fejkeri jedni na zadatku. Nadalje, spin majstori predlažu da si sami plaćamo i stan i režije. Ti polagatelji prava na pijedestal vlasti bi htjeli valjda da saborski zastupnici budu samo bogataši kojima nije problem plaćati dva stana. Posao saborskog zastupnika bi tako po njihovoj logici trebao biti rezerviran samo za one kojima bi to bio hobi, kojima saborska plaća treba biti samo džeparac za razonodu. Možda za neka nova druženja po elitnim podrumima uz skupocjene šampanjce, jagode i kavijar. To želi ekipica?

Dakle, predlažem vladajućima, neka napišu javno što oni drže, kakav je dignitet zastupnika Hrvatskog sabora gdje nas bira hrvatski narod? Gdje bismo mi to trebali živjeti? U kakvim stanovima? I što je jeftinije za Državu? U očekivanju odgovora, srdačan pozdrav.” napisao je Marin Miletić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button