Izbor uredništva

Miletić o 200.000 eura koje Plenković lupa u Faktografov ”portal o klimatskim promjenama”

U zemlji gdje policijska postaja u centru glavnoga grada nema funkcionalan wc, a djeca u vrtićima dobivaju pokvarenu hranu, čovjek bi pomislio da je država siromašna i da nema novca. Čovjek bi se prevario.

Plenković uvijek nađe način kako bacati ogromne svote poreznih obveznika u bunar. Tako je njegova Vlada, preko svoje Agencije za elektroničke medije, lani poklonila 199.000 eura udruzi Faktograf za pokretanje “portala za provjeru točnosti informacijama o klimatskim promjenama”. U isto vrijeme, ispod traženog bodovnog praga, dakle bez sredstava, ostalo je Hrvatsko meteorološko društvo koje se kao i Faktograf prijavilo na natječaj i to na istu temu.

Iskustvo medijskog i Facebook reketa koji je Faktograf provodio tijekom pandemije, ova je udruga opet dobro unovčila.

Zvuči stvarno nevjerojatno.

Navedeno je na društvenim mrežama komentirao i Marin Miletić.

Glavni urednik Klimatskog portala, kojem je, dakle, Vlada RH poklonila vaših 199.000 eura, ni više ni manje nego Petar Vidov, čovjek koji se proslavio tijekom covid totalitarizma kao glavni cenzor na Facebooku za cijelu regiju. Preko Ministarstva kulture i medija otići će 200 tisuća eura Faktografu koji od osnivanja provodi medijski reket i ograničavanje objava u suradnji s tvrtkom meta (Facebook) za koje procijene da su netočne.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button