Svijet

‘ZEMLJA JE U VELIKOJ OPASNOSTI, VISI O KONCU’

U ovim trenucima zemlja i cijelo čovječanstvo na njoj visi o koncu, kažu poruke, a najavljena je i velika kuga

Poruke, koje je Djevica Marija dala ženi po imenu Gladys Herminia Quiroga de Motta  u San Nicolasu, među najjačim su ikad odobrenim od strane službene Crkve.

“Vaša je dužnost poučavati Pravdi Svemogućeg, a blagoslovljen je onaj koji je nauči”, kažu poruke koje ovdje predstavljamo
Morate biti upozoreni, djeco, dolazi kuga velika. U ovim trenucima cijelo čovječanstvo visi o koncu. Djeco moja, svaki bezumni je mrtav, makar i živ, jer se ne boji pravde Božje, niti se boji neispunjavanja njegovih zapovijedi. Želi zanemariti činjenicu da će doći dan Gospodnji i Njegov sud. Blago onima koji se boje suda Božjega.”

Čovječanstvo živi, ​​kažu poruke, u “vrlo dramatičnim trenucima”.

Gladys kaže da joj je zemlja, odnosno vizija svijeta prikazana u dva dijela, a jedan od dijelova predstavlja one čije se duše same “uništavaju”, posebno zbog opsjednutosti bogatstvom. “Veliki dio svijeta je jako daleko od Boga”, rekla je Djevica Gladys u više od 1900 poruka. “Oni idu naprijed u svemu što je materijalizam, a ne napreduju u onome što je najvažnije, u poznavanju Riječi Božje.”

Kćeri, zemlja je naseljena, ali izgleda nenaseljena. Nad njom je velika tama. Božje upozorenje je nad svijetom. Oni koji ostaju u Gospodinu nemaju se čega bojati, ali oni koji poriču ono što dolazi, Njega poriču. Dvije trećine svijeta je izgubljeno, a drugi dio se mora moliti i nadoknaditi da se Gospodin smiluje. Draga moja kćeri, posvuda je tama i gubitak! Djeco moja, u velikim gradovima svijeta vidi se ateizam i potpuna ravnodušnost prema Bogu. Đavao želi imati punu dominaciju nad zemljom. On želi uništiti. Zemlja je u velikoj opasnosti.”

U onome što se može nazvati samo oštrim upozorenjima, Djevica je isticala materijalizam i ponos u svim njegovim manifestacijama.

“Djeco moja, ne skupljajte ništa svojim životima!” govore poruke, dodijeljene između 1983. i 1990. godine. “Ne budite previše ambiciozni, jer ako želite mnogo, možete zaboraviti da je jedina i stvarna ambicija koju trebate imati ući u Božje Kraljevstvo. Pokušajte to uvijek zapamtiti, jer je to jedino važno za Gospodina. Nije sve pokvareno na svijetu, ali veliki dio jest. Taj veliki dio je ono što se mora potpuno obnoviti. Budući da preziru Boga, oni su Božji neprijatelji. Njih đavao koristi lukavo i vrlo hladno.

Raskinite veze s materijalističkim svijetom u kojem živite i pridružite se Gospodinu.”

Potvrđujući poruke s drugih mjesta, Djevica je 1988. godine rekla Gladys da je “oružje koje ima najveći utjecaj na zlo izgovaranje krunice” i naglasila da za one koji se mole nije vrijeme za tjeskobu nego za “nadu”, “ mir” i “snagu”. “Gospodnji dolazak je neminovan”, kaže se u poruci iz 1988., “i kao što kaže Sveto pismo, nitko ne zna dan ni sat, ali će biti, i svakako za taj čas treba pripremiti dušu kršćana. Ovo su sati u kojima vaša molitva mora biti usrdna. Zar ne znaš da je molitva štit od zla? Nije čovječanstvo ono koje je Bog napustio, nego Bog taj koji je napušten od čovječanstva!”

Na mjestu ukazanja izgrađeno je svetište, a biskup Mario Luis Bautista Maulion je službenim pismom obavijestio da „sa crkvenog stajališta poruke su odobrene i gotove su” od veljače 1990. “Sadržaj ovih poruka je vrlo duhovan”, istaknuo je biskup ponavljajući odobravanje svog prethodnika, biskupa Dominga Castagne. “Oni pozivaju na obraćenje, molitvu i nadu u beznadnom svijetu. Posveta Gospi vodi nas u vrlo svet život koji je cilj krštenja. To je odgovor na sekularizam i materijalizam našeg vremena.”

Poruka s upozorenjem da je svijet u “velikoj opasnosti” stigla je 1985. – godine kada je Fatimska vidjelica Lucia dos Santos tvrdila da je svijet za dlaku izbjegao nuklearni rat – a pratila su je proročanstva koja su se nastavila i 1990. s jednako snažnim jezikom.

Nikada prije poruka nije tako izravno opominjala sljedbenike da propovijedaju Božju pravdu.

Iako nema daljnjih pojedinosti o tome što se podrazumijevalo pod “velikom kugom”, nagovještaji pročišćenja praćeni su porukama ohrabrenja Blažene Majke.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
vjera

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button