Vjera

Gospa upozorava: Pušten je prvi Anđeo biča

Mnogi su svjesni da se u zadnje vrijeme dosta toga mijenja u svijetu, sve ono što je loše prelazi u normalno, no nažalost mnogi će u tome popustiti jer im je vjera slaba. Gospa upozorava da je pušten prvi anđeo i da se jedino može izdržati u ovim teškim vremenima tako da se potpuno predamo u Gospodinove ruke, da čitamo Bibliju i da se sve više  molimo da se čuvamo zla.

Vremena je ostalo malo, Gospodinov dolazak je jako blizu, to i sami vidite po vremenu i što se sve događa u svijetu.  Pokajte se dok još možete jer poslije može biti kasno. Stigla je velika nevolja na svijet!

Dana 13. listopada 1989., na dan posljednjeg ukazanja u Fatimi, Gospa je svećeniku don Stefanu Gobiju, začetniku Svećeničkog Marijanskog pokreta dala poruku koja upozorava na grijeh, a koji ima za posljedicu puštanje prvog anđela biča na svijet. Djevica Marija daje upozorenje; poziva nas da se odreknemo tog grijeha jer posljedice su fizičke i duhovne i očituju se diljem svijeta.

“Sjetite se danas mog posljednjeg ukazanja u Fatimi, 13. listopada 1917. koje je potvrđeno čudom sunca. Gledajte sve više u Ženu zaodjenutu Suncem koja ima zadatak da pripremi Crkvu i čovječanstvo na dolazak velikog Gospodinova dana. Stiglo je vrijeme odlučujuće bitke. Sada je na svijet sišla nevolja velika, jer su anđeli Gospodnji poslani da sa svojim bičevima kazne zemlju. Koliko sam vas puta pozivala da hodite putem mrtvljenja sjetila, kroćenja strasti, putem skromnosti, dobrog primjera, čistoće i svetosti.

Ali čovječanstvo nije prihvatilo moj poziv i dalje ne poštuje šestu zapovijed Zakona Gospodnjeg koja kaže: Ne sagriješi bludno. Štoviše, želi se veličati takav prijestup i smatra se kako se njime osvaja jedna nova ljudska vrijednost i novi način vršenja osobne slobode. Tako smo došli do toga da se kvalificiraju kao dobri svi grijesi nečistoće. Počelo se i sa kvarenjem savjesti djece i mladih, tako što ih se uvjerava da grijeh nečistoće kojeg učine nije više grijeh; da su predbračni odnosi među zaručnicima dopušteni i dobri; da se obitelji mogu ponašati slobodno i koristiti čak i sredstva za sprečavanje poroda.

Spremni su opravdati grijehe bludnosti koji su protunaravni, štoviše, veliča ih se i predlažu se zakoni koji izjednačuju obitelj i zajednički život homoseksualaca. Nikad se kao danas nemoral, nečistoća i besramnost nisu tako promicale preko tiska i svih sredstava društvenog priopćivanja. Naročito je televizija postala izopačeno sredstvo svakodnevnog bombardiranja besramnim scenama kojima je cilj kvarenje čistoće uma i srca svih ljudi.

Mjesta za zabavu, naročito kina i diskoteke, postala su mjesta javnog oskvrnjivanja samog ljudskog i kršćanskog dostojanstva. Ovo je vrijeme kada se naš Gospodin Bog stalno i javno vrijeđa grijesima tijela. Već vas je božansko Pismo upozorilo da tko griješi pomoću tijela, u njemu samo nalazi svoju kaznu. Tako je došlo vrijeme kada anđeo prvog biča prolazi nad svijetom kako bi ga kaznio po volji Božjoj.

Anđeo prvog biča, onima koji su dopustili da im neman stavi svoj žig na čelo i ruku, i koji su joj se klanjali, urezuje u njihovo tijelo zloćudnu i bolnu ranu, koja ih muči do očaja. Ova rana predstavlja fizičke boli koje pogađaju tijelo zbog teških i neizlječivih bolesti. Bolna i zloćudna rana je bič za cijelo čovječanstvo, koje je danas toliko izopačeno da je stvorilo bezbožnu i materijalističku civilizaciju koja u traženju užitaka vidi krajnji cilj ljudskog življenja.

Neki su moji jadni sinovi pogođeni tim bičem zbog bludnih grijeha i moralne razuzdanosti, i u sebi samima nose teret zla koje su počinili. Drugi su, naprotiv, pogođeni iako su dobri i nevini; tada njihova patnja služi spasenju mnogih zlih, po solidarnosti koja vas sve sjedinjuje.

– Prvi su bič zloćudni tumori i sve vrste raka, za koje znanost ne zna lijeka, unatoč svom napretku na svim područjima, to su bolesti što se sve više šire i pogađaju ljudsko tijelo, te ga užasno uništavaju bolnim i zloćudnim ranama. Premila djeco, sjetite se samo kakvog su maha ove neizlječive bolesti uzele diljem svijeta gdje milijuni ljudi od njih umiru.

– Prvi bič je i nova bolest AIDS koja naročito pogađa moju ubogu djecu koja su žrtve droge, poroka i protunaravnih bludnih grijeha. Vaša nebeska Majka želi svima biti pomoć, potpora, utjeha i nada u ovo vrijeme kada je čovječanstvo pogođeno ovim prvim bičem. Zato vas pozivam da hodite putem posta, mrtvljenja i kajanja.

– Od djece tražim da rastu u kreposti čistoće i da im na tom teškom putu pomognu njihovi roditelji i odgajatelji.

– Od mladih tražim da nauče svladavati strasti pomoću molitve i sjedinjenja sa mnom, te da odbace kina i diskoteke, jer tu postoji trajna opasnost da se naruši ova krepost, toliko draga mom Bezgrješnom Srcu.

– Od zaručnika tražim da se uzdrže od svakog odnosa prije braka.

– Od kršćanskih obitelji tražim da poštuju bračnu čistoću i da nikad ne koriste umjetna sredstva za sprečavanje života, kako je Krist sam naučavao, i što Crkva i danas podržava s prosvijetljenom mudrošću. Koliko samo želim od svećenika zdušno poštivanje celibata, a od redovnika vjerno i strogo vršenje njihovog zavjeta čistoće! Mojoj se jadnoj djeci, koju je pogodio prvi bič bolne, zloćudne rane, Ja predstavljam kao milosrdna Majka koja pomaže i tješi, koja vodi k nadi i miru.

Od njih tražim da prinesu svoje patnje u duhu zadovoljštine za očišćenje i posvećenje. Osobito njima moje Bezgrješno Srce postaje najtoplije utočište i siguran put do Boga spasenja i radosti. U ovom mom nebeskom vrtu svi će biti utješeni i ohrabreni, a Ja ću se sama s ljubavlju brinuti da im olakšam boli i, ako je po volji Božjoj, da im ponudim dar ozdravljenja.

Zato vas, u ovo vrijeme kada je čovječanstvo pogođeno prvim bičem, sve pozivam da gledate u mene, svoju nebesku Majku, da biste našli pomoć i utjehu.”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
rastimo u vjeri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button