Izbor uredništva

DOSJE BROJ 12312982 PFIZEROVA KLINIČKOG ISPITIVANJA

Dosje broj 12312982 Pfizerove studije C4591001: Slučaj Augusta Rouxa, 35-godišnjeg odvjetnika iz Buenos Airesa.

Krajem 2020. godine, kada su počeli nagovještaji cijepljenja protiv kovida, odmah sam znao da to nije za mene.

Prijatelji bi me tada upitali zašto tako mislim, a ja bih im odgovorio: “Neću se cijepiti kovid cjepivom iz istog razloga iz kojeg ne bih dao svoje dijete na čuvanje više puta osuđivanom pedofilu.

Iako je istina da ta osoba ne mora ponoviti zločin za koji je više puta kažnjena, jednostavno ne želim sudjelovati u tom bolesnom eksperimentu”.

Podaci iz Pfizerovih kliničkih ispitivanja – koji polako izlaze na vidjelo – pokazuju da je to bila dobra odluka.

Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada

Prevarant najčešće ostaje prevarant. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Tako je i s Pfizerom.

Primjerice, u dosjeu broj 12312982 Pfizerove studije C4591001 zaveden je slučaj Augusta Rouxa, 35-godišnjeg odvjetnika iz Buenos Airesa, koji se dobrovoljno prijavio za Pfizerovu fazu 3 ispitivanja cjepiva protiv COVID-19.

Na putu kući nakon druge doze 9. rujna 2020. počeo se jako lose osjećati: dobio je visoku temperaturu te je bio prožet užasnom malaksalosti.

Dana 11. rujna u svome stanu se onesvijestio. Zbog toga je 12. rujna konačno zaprimljen u bolnicu.

Nakon temeljite obradu, koja je uključila CAT skeniranje prsnog koša, nalazi su pokazali abnormalno nakupljanje tekućine oko srca. Riječju, dijagnosticiran mu je perikarditis.

Dana 14. rujna otpušten je na kućno liječenja. Doktor je u zdravstveni karton upisao da je Augusto pretrpio nuspojavu – neželjenu reakciju na cjepivo.

U privatnim razgovorima s osobljem bolnice Augusto je shvatio kako nije jedini s istim problemom; navodno su brojni pojedinci obuhvaćeni Pfizerovim ispitivanjem potražili pomoć u bolnici iz istih ili sličnih razloga kao Augusto.

Jedna medicinska sestra procijenila je tu skupinu na 300 ljudi (Pfizerovo ispitivanje u Argentini obuhvatilo je cca 3.000 ljudi).

Nakon Pfizerove objave dijela podataka o kliničkim ispitivanjima Augusto je pregledao dosje broj 12312982 u kojem je pisalo: „Razlog hospitalizacije ispitanika: ‘obostrana upala pluća koja ni na koji način nije povezana s ‘istraživanim proizvodom’”.

Dakle, imamo li problema s cjepivom? “Nemamo!”Kako znate da nemamo? “Odobrila FDA”Na temelju čega je FDA odobrila? “Na temelju opsežnih kliničkih ispitivanja!”Kako znamo da su ispitivanja kvalitetno provedena? “S avaxima i ravnozemljašima ne raspravljamo!”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button