Vijesti

Miroslav Škoro u novom saborskom klubu, ZA PRAVEDNU HRVATSKU

Od danas, 19. siječnja, s Ružicom Vukovac i Milanom Vrkljanom, član sam novog saborskog kluba kojeg smo nazvali “ZA PRAVEDNU HRVATSKU”. 🇭🇷, objavljuje Miroslav Škoro na svom FB profilu.

Zahvaljujem svima na dosadašnjoj potpori.

Kroz mnoštvo obavljenih razgovora i primljenih poruka iščitao sam želju ljudi, koji me podržavaju još od predsjedničke kampanje, da se nastavim boriti i zalagati za naše političke ideje.

Uvjeren sam kako je sve ovo do sada vrijedilo i svi smo imali priliku učiti. Naša je demokracija mlada i krhka i ponekad je teško ustrajati, ali slobodni smo i neovisni ljudi koji svoje vole, stoga nam je obveza ne posustati, ma koliko teško bilo.

Zahvaljujem klubu Hrvatskih suverenista što su mi pružili ruku i primili me u svoje okrilje kao neovisnog zastupnika, omogućivši mi na taj način normalno djelovanje u Hrvatskom saboru i radujem se našoj budućoj suradnji.

Pozivam sve koji imaju snage i volje politički se boriti ZA PRAVEDNU HRVATSKU da nastavimo s istim žarom, ljubavlju i nepokolebljivošću, navodi Miroslav Škoro u svojoj objavi.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button