Domovina

Zašto Tomašević kada obilježava razne Brezovice, Kumrovce, Kresove i sl., ne govori o komunističkim zločinima ?

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević predvodio je zagrebačko izaslanstvo na središnjoj svečanosti obilježavanja Dana pobjede VRO “Oluja” u Kninu.

”Danas sam došao ovdje kao gradonačelnik glavnog grada u čast svim braniteljima koji su sudjelovali u Domovinskom ratu. Posebice onima koji su poginuli u Domovinskom ratu te isto kako bismo gledali unaprijed i kako bismo gledali u budućnost”,

“Naravno da je Oluja bila legitimna akcija, međutim isto tako treba reći da je bilo i zločina i naravno da se svi ti zločini trebaju procesuirati na bilo kojoj strani da su nastali. Međutim, ono što je najbitnije jest da danas odamo počast braniteljima, da odamo počast svim žrtvama, svim nevinim žrtvama”, naglasio je Tomašević.

Postavljamo pitanje Tomaševiću zašto, kad se obilježavaju razne Brezovice, Kumrovci, Kresovi i sl., se ne govori o komunističkim zločinima ? Zašto tada slušamo samo kako je ‘cvalo cveće’ i tamanilo se zle fašiste, naciste, ustaše?! Njima bi i danas dizao spomenike i Titove ploče postavljao.. Ali kad je Domovinski rat i najblistavija akcija u Domovinskom ratu , onda je bilo zločina? I zašto je o njima pozvan govoriti (i) zagrebački gradonačelnik? Prošle godine se od medija skrivao po Kninu, a sada drži ‘povijesna’ predavanja? Na kraju, kad Vučić i ostali ‘mirotvorci’ i Pupovčevi prijatelji iz susjedstva plaču zbog Oluje, govore li i oni da je i s njihove strane bilo zločina?? Da su oni sve i započeli?

Svaki problem na Balkanu zadnjih 30 i više godina skuhan je u Beogradu. Slušaju li njihovi ljudi tamo o tome?? Dajte sjašite više s tom patetikom, sjašite više!!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button