Izbor uredništva

Evo koje stranke u Hrvatskoj nisu čestitale Dan pobjede!

Od svih stranaka koje djeluju u Hrvatskoj jedino SDSS i Možemo nisu čestitali Dan pobjede. Znamo tko su kriminalci koje treba maknuti s vlasti.

Ali dobro je da znamo i tko je peta kolona!
Bit ćeš opet Hrvatska!!!

Pupovac iz godine u godinu traži razlog da se ne pojavi na proslavi Oluje.

Operacija Oluja kruna je u ostvarenju sna o samostalnoj Hrvatskoj Državi. Generacije su sanjale suverenu Hrvatsku, uređenu i pristojnu državu koja će osiguravati svojim građanima siguran i prosperitetan život.

Europska komisija osuđuje negiranje genocida u Srebrenici. A Plenković sprječava pravosuđe da procesuira Milorada Pupovca koji sudjeluje na proslavama gdje se negira genocid i slavi ratni zločinac Ratko Mladić.

S druge strane vidimo kako Pupovac iz godine u godinu traži razlog da se ne pojavi na proslavi Oluje.

Hrvatska vlada se suprostavlja stavu Europske komisije i stavlja se na stranu Pupovca i pročetničke vlade Aleksandra Vučića.

U hrvatskoj vladi, potpredsjednica Anja Šimpraga napada Oluju te time otvoreno slavi ratne zločince Ratka Mladića i Milu Martića. Nedvojbeno je da napadanje Oluje znači zaštita fašistoidne tvorevine Krajine, znači negiranje genocida u Srebrenici i žaljenje što se nije dogodio genocid i u Bihaću.

Ako Plenković ne shvaća da je Pupi demaskirani “Trojanski konj”, onda ostaje samo da “Troja” napokon padne, a onda je i onako za sve kasno!

Vrijednosti koje baštini politička platforma Možemo

Jedino što je u Hrvatskoj efikasno i uspješno to je sustavna manipulacija hrvatskih građana, prikazivanje nesposobnih sposobnima, korumpiranih poštenima, izdajica domoljubima, itd.

Tomislav Tomašević i ta platforma Možemo uprihodili su milijune iz stranih fondacija, ali to u main-stream-medijima nitko nije problematizirao niti propitivao. Zar netko misli da će grupacija koja primi novce biti neovisna i provoditi politiku u interesu građana? Taj koji to misli u velikoj je zabludi. Dokazano je da će taj provoditi politiku onoga tko ga je financirao.

Ekstremna lijeva platforma “Možemo” je godinu dana na vlasti u Zagrebu, a vrhunac vladavine Tomaševića i njegove ekipe je bilo postavljanje klupice u duginim bojama na Zrinjevcu.

Dok se grad Zagreb infrastrukturno uništava “Možemo Ekipa” je izvodila cirkus oko jedne klupice.

To je očigledno najveći i najviši doseg ove “zeleno-lijeve” koalicije.

Snimka zaslona

Ovime su nažalost pokazali da nisu ništa drugo nego jedna ideološki obojena i nesposobna politička opcija u gradu Zagrebu kojima je obojena klupica važnija od najveličanstvenije i najčišće vojne akcije Oluja( nije da to nismo znali i ranije).

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button