Zanimljivosti

Skandal u Sarajevu:Nogometaši Konyaspora istrčali u majicama s likom ratnog zločinca Alije Izetbegovića

Nogometaši Konyaspora su u ”posebnim” majicama istrčali na teren stadiona Grbavica gdje su igrali prijateljsku utakmicu protiv Željezničara.

Naime, igrači Konyaspora su tom prilikom imali majice na kojima je bio lik neosuđenog ratnog zločinca Alije Izetbegovića. Ne znamo jesu li i dva Hrvata koja igraju za turski tim , Domagoj Pavičić i Robert Murić obukli majice s likom ratnog zločinca ?

Igrači turskog kluba su prilikom izlaska na teren očekivano dobili velike aplauze sarajevske publike .

Turski superligaš je ovim potezom jasno iskazao nepoštovanje prema svim nevinim žrtvama diljem BiH za koje je odgovoran zločinac Alija Izetbegović.

Alija Izetbegović će ostati upamćen kao ratni zločinac iako nije osuđen. Ne treba nam haaška presuda da znamo što su tijekom rata radili, kao što nikome ne treba presuda protiv Miloševića,Tita, Staljina ili Hitlera da bismo znali da su odgovorni za neke od najstravičnijih ratnih zločina. Kratki pregled najstrašnijih zločina Armije BiH nad Hrvatima, za koje je odgovorno tadašnje muslimansko-bošnjačko vodstvo na čelu sa Alijom Izetbegovićem možete vidjeti ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button