Gospodarstvo

Za inflaciju nisu krivi trgovci i ugostitelji već Plenković&Co koji se ponašaju poput pijanih mlijardera

Cijene rastu konstantno već dvije godine, a Vlada i njeni novinari sad pronalaze izgovor u euru i optužuju trgovce i ugostitelje. Uvođenje eura je ,kako smo već više puta najavljivali i upozoravali, dovelo do blagog dizanja cijena ali problem je što cijene i bez eura ne bi ostale iste.

Već u proljeće kada je Europska središnja banka najavila povećano tiskanje novog novca kako bi udovoljila željama vlada koje ubrizgavaju novac na svoja tržišta uslijed suludih mjera za vrijeme koronakrize najavili smo povratak inflacije.

Nažalost sve proteklo vrijeme u EU i u Hrvatskoj se nitko ne bori protiv inflacije.

Šefica Europske središnje banke, Christine Lagarde, je prvo tvrdila da inflacije nema, pa da je prolazna, a sad će dizati kamatne stope jer je inflacija previsoka.

EU zbog je neozbiljnosti svojih institucija samu sebe prepustila na milost i nemilost financijskim špekulantima, koji su zaključili da je profitabilnije uništiti financijsku stabilnost Europe nego je spašavati.

Inflacija je prilagođavanje cijena potražnji. Vlada RH svakih par mjeseci obasipa tržište novim novcem, taj novac gura cijene da rastu. I tako će biti dok god se Plenković & co. ponašaju kao pijani milijarderi. GRAĐANI PLAĆAJU CIJENU JER HRVATSKU VODI ONAJ KOJEM JE VAŽNIJE DA MU URSULA KAŽE DRAGI NEGO KAKO HRVATI ŽIVE!

Podsjećamo, ovo je bilo u rujnu. Vladine mjere protiv inflacije.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
liberal.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button