DomovinaVideo

(VIDEO) PETERNEL U BUJICI: “Nećemo s onima koji štite zambijsku osmorku, a progone HOS-ovce i pozdrav ZDS!”

VIDEO! DR. IGOR PETERNEL U BUJICI: “Nećemo s onima koji štite zambijsku osmorku, a progone HOS-ovce i pozdrav ZDS!”

PETERNEL: DP PROTIV ‘IDEOLOŠKOG MORATORIJA’; – Koaliranje s Možemo za nas nije opcija!

BEZ CENZURE: IVAN PERNAR U EKSKLUZIVNOM JAVLJANJU IZ LUSAKE POTVRDIO DA JE SVJEDOK TUŽITELJSTVA U AFERI KONGO!

PERNARA NISU USPJELI VRATITI U ZAGREB: “Svjedočit ću pred Visokim sudom u Ndoli i vjerujem da će trans-vijećnik Možemo, kao i ostali štićenici Sandre Benčić – biti osuđeni za trgovinu djecom!”

Za zajedništvo istinskih suverenističkih snaga već sam se jednom odrekao sigurnog saborskog mandata i to sam spreman učiniti ponovo – izjavio je u Bujici Z1 televizije, član predsjedništva DP-a Igor Peternel. Ključno je unaprijed jamčiti biračima svih desnih opcija da protuglobalistički i antisoroševski glasovi neće otići ljevici. Zbog toga za Domovinski pokret tzv. ideološki moratorij nije opcija!

Za razliku od onih koji priželjkuju desne glasove, a bježe od rasprave o ideološkim temama, dr. Peternel je bio vrlo jasan u odgovorima na aktualna pitanja: “Protiv sam zabrane i kažnjavanja pozdrava ZDS! Prihvatljiviji mi je čak i govor mržnje, nego ograničavanje slobode govora i uvođenje tzv. moralne policije ili bilo kakvog oblika državne cenzure!”

Peternel je u Bujici snažno osudio presudu protiv novinara Marka Juriča: – To je bezočno ulagivanje sudske vlasti izvršnoj, čiju okosnicu čine Plenkovićev HDZ i Pupovčev SDSS!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button