Izbor uredništva

JUTARNJI, INDEX I SLOBODNA SU DŽIHAD MEDIJI; MEDIJI HANDŽAR DIVIZIJE: Starom snimkom Darija Kordića pokušavaju odvratiti javnost od zla kojeg su im šefovi počinili

Kao što smo jučer napisali ovo lice sanja sudac Agius. Ovo lice progoni Carlu Del Ponte. Zbog ovog lica Michael Murphey pit će tablete za spavanje. I neće moći zaspati.

Ovo lice je jače od svih nas. Svih naših argumenata.

Ona je anđeo koju je Bog poslao znajući kakva nam se sudbina sprema i kakvi “sveti ratnici koračaju prema nama”.

Ovo lice uništava i do pepela spaljuje sve mitove džihada.

Ovog lica se boji Bakir Izetbegović, ono od danas postaje noćna mora uredništvu Slobodne Dalmacije, Indexa, Jutarnjeg lista.

Ta opskurna hrvatska medijska trojka, trojka na Allahovom putu, pristala je biti dio SDA medijske mreže za područje Hrvatske.

Na dan kad se u Hrvatskoj otvorila istina, i to putem ureda Predsjednika Milanovića, koji već drugu godinu za redom podsjeća javnost u Hrvatskoj da u Vitezu nisu bili samo Ahmići, i da tamo nije ubijan samo tromjesečni građanin BIH maleni Sejo, nego da su tamo u Vitezu “Sveti ratnici iz Jordana”, Alijina i Selmina Al Qaeda Bosne, ubijali hrvatsku djecu na ljuljačkama, na taj isti dan govnari poput Matije Babića i ono ljudskih okota što je ostalo nakon Hanžekovića pristalo je otplesati tango s đavolom, te su pustili AID propagandu. Kordićevu izjavu staru nekoliko mjeseci koja je kao bomba čuvana za današnji dan.

I baš kao u ratu, kada su potpisali s nama primirje a potom nam pucali u djecu, tako i danas, SDA, poziva na mir, pomirenje progon zločinaca a potom , na dan kada oplakujemo djecu koju su nam raskomadali, puca u našu mrtvu djecu.

Vijest o Kordiću nije slučajno čuvana kao “čisto zlato” i ona je načinjena kao bomba koja na 10.6. kada hrvatska i europska javnost treba konačno shvatiti da Hrvati u BIH imaju i svoje žrtve, svoje Aleksandre Zec, svoje Augustine i Mladenke, na taj dan će džihad pucati u nas Kordićem, Ahmićima.

Zamislimo da cijeli dan, dok traje obilježavanje zločina u Srebrenici Index, EPH, Džihad Dalmacija i Sabah Jutarnji pišu o Kazanima i nastoje skrenuti pažnju javnosti sa Srebrenice. Kako bi reagirale džihadističke utvrde u Hrvatskoj? Kako bi eksplodirao Aziz Hasanović?

No posve je normalno da par medijskih gadova, na dan tragedije hrvatskog naroda u BIH, provode profesionalno skretanje pažnje hrvatske javnosti s Augustine na Kordića.

I to tek kako! – S masovnim boostanjem objave. Što je zapravo najvažniji dio ove priče.

Dokaz  da je Bakiru,  Biseri, Živalju i Šefiku voda došla do grla.

Shvatili su , da ih ni prokleti Ameri više ne stoje, i da je prošlo vrijeme US protekcije jedine terorističke partije na tlu Europe.

Hrvatima u RH, vlasnicima tvrtki, ljudima s utjecajem, u ime našeg naroda, šaljemo poruku:

  • Dužni ste uraditi sve da Slobodna Dalmacija, Index i Jutarnji nestanu s lica hrvatske medijske scene.Naša žrtva je bila prevelika da bismo ih trpjeli.Pri tome mislimo i na žrtvu koju smo podnijeli da bi mediji u albansko saudijskom vlasništvu danas mogli pisati što pišu.
  • Uništite ih. To je zadatak koji stavljamo pred vas.

Sporni tekst o Dariju Kordiću došao je inače iz magazina STAV, SDA džihadističkog glasila koje se voli predstavljati kao bosanski i patriotski medij, no samo koliko je jučer objavili su tekst u čast i slavu višestrukih ubojica Bosne,  koljača i otimača naše djece – osmanskih sultana. Nacista koji su počinili toliko Ahmića u 4 stoljeća tiranije nad Bosnom da ih normalan ljudski mozak ne može sve pobrojati za života. No ti i takvi su poželjan ideal proterorističkom STAV-u. Neoosmanskoj fašističkoj novini na tlu naše zemlje.

STAV s ovim tekstom o Kordiću, koji služi za skretanje pažnje s koljača kršćanske djece u BIH, samo potvrđuje svoju neoosmansku, džihadističku i isilovsku narav.

No budimo svjesni tko je naručio taj tekst:

SDA očito svjesna da Tužitelji dolaze po sam vrh te partije, koji će konačno morati odgovarati za isto ono djelo za koje je odgovarao Kordić, po političkoj odgovornosti.

Senadu Hadžifejzoviću koji je u svojoj emisiji u uvodu izjavio kako je Dario Kordić poručio da bi “ponovno klao po Ahmićima”, želimo tužbu i pojavljivanje na sudu za još jednu džihadističku klevetu.

Nadamo se da će Dario Kordić to i učiniti.

Izvor:poskok.info

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button