DomovinaVideo

PLENKOVIĆEV JAD I BIJEDA – Što mislite da je ovako nešto netko rekao njegovom koalicijskom partneru što bi se dogodilo?Ako je i od Plenkovića, previše je!

Andrej Plenković je jednu ženu, zastupnicu u Hrvatskom saboru brutalno izvrijeđao, poručivši joj da ode iz Hrvatske, “da ode u Njemačku”.

PREMIJER: “Gute Reise! Bis bald! Auf Wiedersehen”

OREŠKOVIĆ: “Vi ste sramota Hrvatske”

Andrej Plenković je jučer napravio svojevrsni presedan! Ženi, oporbenoj zastupnici u Hrvatskom saboru Daliji Orešković je maltene poručio da ode iz Hrvatske ‘ako joj ovdje nije dobro’. Poručio joj je sljedeće: “Ako vam se toliko sviđa u Njemačkoj, Gute Reise! Bis bald! Auf Wiedersehen!”

DALIJA OREŠKOVIĆ: “Predsjedniče Vlade, nedavno sam bila u studijskom posjetu njemačkom Bundestagu, proučavala sam parlamentarni nadzor nad radom vlade. U slučaju da vlada ne odgovori na zastupničko pitanje, zastupnici se obraćaju ustavnom sudu koji daje nalog da vlada postupi po zahtjevu.

Nadalje, vladajući ne opstruiraju istražna povjerenstva. Posebno mi je bila zanimljiva reakcija predsjednika parlamenta na praksu inzistiranja na brzom donošenju zakona o ublažavanju ekonomske krize – istaknula je Orešković.”

ANDREJ PLENKOVIĆ: “To da se vi nama nakon što sjedite izabrani u Saboru već neko vrijeme hvalite studijskim putovanjima, malo je kasno za to. Vi jeste mladi, cijenim to, ali niste toliko mladi da idete na studijska putovanja.

To se radi u ranoj fazi karijere, završite faks pa budete stažist… Ići u nekoj zrelijoj dobi na studijska putovanja upućuje jedino na velike praznine u znanju, iskustvu i spremnosti za neke dužnosti.

Vama, ako se toliko sviđa u Njemačkoj, sretan put! Gute Reise! Bis bald! Auf Wiedersehen – rekao je Plenković i završio sa svojim odgovorom”.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Z1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button