Izbor uredništva

HDZ dotaknuo dno dna. Na svojoj Facebook stranici gnjusno uvrijedili Nikolu Grmoju

HDZ na svojoj Facebook stranici gnjusno uvrijedio saborskog zastupnika iz redova Mosta Nikolu Grmoju.

U emisiji Otvoreno HRT-a  raspravljalo se INA-i i MOL-u, a gosti su bili Damir Habijan potpredsjednik Antikorupcijskog vijeća, Nikola Grmoja predsjednik Antikorupcijskog vijeća, Davor Štern, stručnjak za energetiku te Marko Ivkošić, profesor s Pravnog fakulteta u Splitu i član Radne skupine za izradu pravnog mišljenja o Ini.

Nakon emisije reakcije se nisu stišavale. Tako je HDZ na svojoj Facebook stranici gnjusno uvrijedio saborskog zastupnika iz redova Mosta Nikolu Grmoju.

Kompletan Facebook post stranke koja je osuđena za korupciju i koja je proglašena zločinačkom organizacijom možete pročitati OVDJE

Nazvali su ga, vjerovali ili ne, “Grmuljatorom koji se znojio kao krme pred klanje”.

Odgovor Nikole Grmoje nije trebalo dugo čekati te se i on u svojoj Facebook objavi osvrnuo na čitavu tu situaciju.

Objavu prenosimo u cijelosti:

HDZ je u očaju posebno ošto krenuo na mene.

Plenkovićevoj političkoj crkotini koja se guši u korupciju očito jako smeta moja aktivnost pa Habijan jučer izjavljuje da sam opasan čovjek kojeg treba zaustaviti.

Danas me na konferenciju za medije proziva pogubljeni i aferama opterećeni premijer Plenković uz poruku kako vršim pritisak na DORH jer izjavljujem da je DORH morao na temelju ovih poruka pokrenuti istragu protiv najužeg kruga Plenkovićevih suradnika, a njega saslušati.

Njima blizak portal objavljuje kolumnu u kojoj se moje vođenje sjednica Antikorupcijskog vijeća prikazuje isljedništvom te me se uspoređuje sa zloglasnim šefom OZNE i UDBA-e Aleksandrom Rankovićem.

Istovremeno na HDZ-ovim facebook stranicama objavljuju status u kojem me nazivaju Grmuljatorom i kažu kako sam se sinoć u Otvorenom zbog navodno neuspješnog pokušaja obrane Peđe Grbina znojio kao krme pred klanje.

Ne znam u kakvoj paralelnoj stvarnosti oni žive, ali jedini koji se sinoć znojio jer nije uspijevao obraniti sve pogreške, kriminal i veleizdaju HDZ-ovih Vlada oko INA-e je njihov Damir Habijan.

A Grbina i SDP uopće nisam ni pokušavao braniti jer i SDP ima veliku odgovornost zbog prodaje 25 posto dionica INA-e kao i prodaje Bijelih noći.

Ali to ne smeta HDZ-ovcima da lažu i nabacuju se blatom na Most i mene.

Ovakva očajna hdzovska ofenziva mi samo pokazuje da sam na pravom putu. Zato vas dragi prijatelji pozivam da date ruke i pomognete nam u ovoj borbi kako bi naša Hrvatska bila barem malo slobodnija od korupcije.

Uključite se, budite aktivni među svojim prijateljima, poznanicima i rodbinom.

Dijelite naše statuse i objave.

Dajte od sebe koliko možete kako bi naša Hrvatska bila onakva kakvu je svi želimo.

Slobodnija, suverenija, uspješnija, pravdenija!

Zemlja jednakih prilika za sve.

Na kraju vas podsjećamo na sve afere koje su proizveli HDZ i SDP.

Bilo je potrebno samo pola sata za izdvojiti kako bi se pobojao sve ono što su ove dvije sestrinski stranke uspjeli ukrasti dok su bile na vlasti.

O tome više OVDJE

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button