Domovina

Velika Britanija odustaje od obveznog cijepljenja!

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić se oglasio na društvenim mrežama porukom da Velika Britanija odustaje od obveznog cijepljenja, a uputio je i oštru poruku Berošu i Fuchsu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Beroš će morati položiti račun, a i Fuchsa će se nešto pitati! Velika Britanija odustaje od obveznog cijepljenja. Sutra je prosvjed ispred HZJZ-a u 10h protiv nove ideje iz kuhinje Beroša i Fuchsa da se testiraju školska djeca i da se na to potroši 70 milijuna kuna. Mnogo puta sam istupao i podržavao testiranje pogotovo cijepljenih osoba i necijepljenih u bolničkom sustavu.

Razlog je jednostavan i logičan: u bolnicama imate rizične skupine, ljudi su tamo ugroženi, a cijepljeni su sa COVID potvrdama uredno prenosili zarazu tim pacijentima. Trebalo je time zaštiti bolesne da ih ugrozi cijepljeno osoblje koje prenosi virus. Beroš ovo zna i Beroš je ovo dopuštao. Užas. Trošiti pak 70 milijuna kuna na testiranje djece je potpuno nerazborito. Mnoge škole nam nemaju osovne uvjete za rad i trošiti ovako velik novac na bespotrebno testiranje je idiotizam.

Isto tako, omikron je opasan za djecu otprilike na razini neke jače prehlade – dakle prolaze ga bez problema (po svim trenutnim informacijama). Drugo, jako bitno – ne treba trošiti 70 milijuna da bi zdrava djeca dokazala da su – zdrava. Beroš i Fuchs će morati odgovoriti kada dođe uskoro vrijeme polaganja računa: koje tvrtke su zarađivale milijune na njihovoj suludoj ideji. Tko god se bavio nekim sustavima dobro zna: NE MOŽEŠ SAKRITI TRAG NOVCA.

Možda će organizatori prosvjed trebati ponoviti okupljanje građana ispred Beroševa ministarstva pa otići ispred ministarstva Fuchsa. Oni su dvojac koji je ovo dogovorio pa je Capak klimao glavom. Velika Britanija ODUSTAJE od obveznog cijepljenja medicinskog osoblja. Divno! Prisile ne smije biti u demokratskim društvima.

https://teleskop.hr/…/sto-ce-na-ovo-reci-vili-beros…/…A kada padne korumpirana ekipa i kada preuzmemo odgovornost za vođenje Države, iskopat ćemo sve što treba da bi istina izašla na vidjelo. Kako bi Isus rekao: ništa nema skriveno što ostat će u tajnosti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button