Svijet

Tri države koje su odbile cjepivo – tri iznenadne smrti vođa

Na primjerima tri države (Tanzanija, Burundi i Haiti) i njihovog vodstva možemo s opravdanom sumnjom otvoreno i glasno sumnjati da Globalna kabala zločinaca i manipulatora nedvosmisleno pokazuje svoju moć i šalje poruku svim vodstvima zemalja, o tome što će im se dogoditi ako ne slušaju svjetsku vladu iz sjene.

TANZANIJA

Tanzanija je bila prva zemlja koja je jasno i glasno odbila sudjelovati u korona predstavi. Ne samo da su odbili cijepiti svoju populaciju, odbili su testirati i odbili su prijavljivati brojeve slučajeva COVID-19 Svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji. Dapače, John Magufuli, predsjednik Tanzanije, inače biolog, razotkrio je prevaru sa korona testovima i dao nam, sada već legendarne, pozitivne papaje po kojima su PCR testovi dobili nadimak papaja-testovi. Razotkrio je i osramotio organizatore lažne pandemije, a predstavnike SZO-a protjerao iz svoje zemlje.

Međutim, predsjednik Tanzanije ubrzo je iznenada umro, navodno zbog srčanih problema. Više o tome možete pročitati ovdje:

Je li predsjednik Tanzanije ubijen?

Tanzanija, Burundi, Haiti - sve 3 zemlje odbile cjepivo, sva 3 predsjednika mrtva 1

BURUNDI

Njegov kolega Pierre Nkurunziza, iz susjednog Burundija, mu se uskoro pridružio i Burundi je tako postala druga Afrička zemlja koja je odbila cjepiva za COVID-19. Također, izbacio je predstavnike SZO iz svoje države i optužio ih za nedopustivo miješanje u unutarnje poslove svoje države.

Međutim, predsjednik Burundija je umro iznenada, od problema sa srcem, jednako kao i šef Tanzanije, i to sa samo 55 godina.

Tanzanija, Burundi, Haiti - sve 3 zemlje odbile cjepivo, sva 3 predsjednika mrtva 2

HAITI

Haiti je također bila zemlja koja je odbila sudjelovati u cijepljenju. Do dana današnjeg, to je jedina zemlja iz Zapadne hemisfere koja dosad nije dala niti jednu dozu cjepiva svojim stanovnicima. Zapravo čak su i odbili besplatna cjepiva koja im je nudila SZO.

Tanzanija, Burundi, Haiti - sve 3 zemlje odbile cjepivo, sva 3 predsjednika mrtva 3

Unatoč tome, slučajevi umrlih od COVIDa 19 su bile izuzetno male, jedna od najmanjih na svijetu. Takozvani „medicinski stručnjaci“ to nisu mogli nikako objasniti.

Tanzanija, Burundi, Haiti - sve 3 zemlje odbile cjepivo, sva 3 predsjednika mrtva 4

Zbilja, to je manipulatore sigurno boljelo, da jedna mala siromašna zemlja, ne pristaje na cjepiva, i to besplatna, a istovremeno kod njih nema bolesnih. To bi moglo poslužiti kao primjer drugim zemljama kako cjepiva nisu potrebna, a to je nedopustivo.

Predsjednika Haitija kojeg ubio je vojni odred odlično istreniranih ubojica koji su upali u njegovu rezidenciju i upucali njega i suprugu. Identitet ubojica još nije do kraja utvrđen, ali prema zadnjim informacijama radilo se o timu od 28 Kolumbijaca i Amerikanaca. Za sada se čini da su dvojica ubijena, a desetak ih je uhvaćeno, uključujući 2 Amerikanca. Kolumbija je inače vjerni saveznik SAD-a, i poznato je da se tamo uvježbavaju vojni odredi koji se onda šalju preko granice u Venezuelu da vrše sabotaže i agitacije protiv vlade Nicolasa Madura.

BJELORUSIJA

Spomenimo i Bjelorusiju, to je još jedna zemlja koja je odbila sudjelovati u korona predstavi. Predsjednik Lukašenko je još uvijek živ, ali samo zato jer su svi pokušaji atentata dosad bili neuspješni. Barem prema njegovim tvrdnjama. Lukašenka im nije jednostavno ubiti, jer je Rusija njegov susjed i moćan saveznik. Ali Bjelorusija se zato nalazi pod brutalnim sankcijama svih zapadnih zemalja.

ZAKLJUČAK

Ima li netko još uvijek toliko naivan da vjeruje da su ovo sve samo slučajnosti? Ne treba biti posebno pametan da čovjek shvati što se ovdje događa. Globalna zločinačka kabala šalje poruku vodstvima država i pritom se više niti ne skriva iza lažnih srčanih udara, avionskih nesreća, i ostalih metoda koje su im toliko omiljene. Sada jednostavno pošalju odred ubojica.

Sad možemo bolje razumjeti u kojoj su poziciji vodstva države, razni plenkovići i ostali. I zašto se tako ponašaju. Svjetska vlada iz sjene ih stišće da guraju cjepiva, doslovce pod prijetnjom smrti. A s druge strane, ako nastave s ovime što rade, i s onime što najavljuju na jesen, navući će na sebe osvetu naroda. Iskreno, ne bih im bio u koži.

Izvor ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button