Izbor uredništvaVideo

Fra Mario Knezović: Bourla šuti, muli, tuli, a svijet opeljušili!

Poznati hercegovački franjevac fra Mario Knezović je poznat po svojim rado slušanim propovijedima ali jednako tako je poznat i po svojim objavama na društvenim mrežama koje pogađaju “točno u sridu”.

Njegova najnovija objava potpuno razotkriva svu nemoć izvršnog direktora Pfizera koji nije bio u stanju odgovoriti ni na jedno jedino pitanje novinara koja su mu bila upućena o neučinkovitosti Pfizer cjepiva.

Od dr. Bourle samo je dolazila zaglušujuća šutnja. Šutnja koja jednako tako vlada i u svim većim (potplaćenim) medijima u Hrvatskoj.

Podsjetimo kako je dr. Bourla promovirajući svoje neučinkovito cjepivo ranije tvrdio kako će djeca u dobi od pet do 11 godina imati ozbiljne simptome zbog Covida i da su koristi od cijepljenja puno veće od rizika.

Objavu od fra Maria Knezovića prenosimo u cijelosti:

Ono kad Fajzerovca uzmu pravi novinari i propituju o istini ili laži oko prodanih iglica. Šuti ko zaliven. Pitaju ga što razmišlja na jahti i u privatnom avionu dok od njegovog preparata ljudi umiru i imaju komplikacije zdravlja. A mnogi su mislili eto rješenja preko igle. Šuti, muli, tuli, a svijet opeljušili!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button