SvijetVijesti

Zašto Pfizer pokušava sakriti podatke o mRNA cjepivima?

Patricia Haritti piše : “Ako Pfizer i FDA ne objave podatke o svojim kliničkim ispitivanjima, bivši guru Blackrock & Hedge fonda Edward Dowd kaže da pretpostavlja prijevaru, a prijevara uništava sve ugovore, to je sudska praksa”.

Dowd kaže da bi velika farmaceutska industrija trebala biti jedna od najreguliranijih industrija, posebno Uprava za hranu i lijekove (FDA), međutim, nakon što je rekla da su ubodi sigurni i učinkoviti, njihov opći imunitet od odgovornosti možda više neće vrijediti u slučaju prijevare utvrđeno je.

Ovo bi mogao biti kraj za tvrtke kao što su Moderna i drugi proizvođači mRNA, budući da se veliko osiguranje sprema na velike isplate životnog osiguranja povezane s ubodom genske terapije COVID-a. Pfizer je dobio potpuni imunitet od odgovornosti putem EUA, međutim, prema Dowdu izgleda kao da je ovaj proizvod smrtonosan.

Zašto Pfizer pokušava sakriti podatke o mRNA cjepivima? www.crodex.net
Prema Dowdu izgleda kao da je ovaj proizvod smrtonosan.

OSIGURAVAJUĆA DRUŠTVA BILJEŽE PORAST SMRTNOSTI OD 40 %.

Vidimo učestale smrti i invaliditete od ovih cjepiva iz baza podataka o štetnim događajima kao što su VAER, ali prema Dowdu, “sada osiguravajuća društva vide svoje rezultate”.

Aegon osiguranje u svojim rezultatima u trećem tromjesečju u njihovoj jedinici u SAD-u zabilježilo je porast smrtonosnih oštećenja s 31 milijun u 2020. na 111 milijuna u 2021., što je povećanje od približno 268 %, a prema Dowdu: “To nije samo medicinska prijevara, već je financijska prijevara i prijevara na tržištu kapitala.”

Dana 23. kolovoza 2021. Uprava za hranu i lijekove (“FDA”) odobrila je cjepivo PfizerBioNTech COVID-19 za osobe starije od 16 godina. Četiri dana kasnije podnio je zahtjev Zakona o slobodi pristupa informacijama.

FDA je ustvrdila da Pfizerov proizvod “zadovoljava visoke standarde za sigurnost, učinkovitost i kvalitetu proizvodnje”, iako su brojni službenici javnog zdravstva, mediji, novinari, znanstvenici, političari, javne osobe javno postavljali pitanja o kvaliteti podataka i informacija, primjerenost pregleda i primjerenost analiza na koje se oslanja FDA za licenciranje Pfizer cjepiva.

Ipak, unatoč njihovoj predanosti ”transparentnosti”, čini se da je FDA oklijevala podijeliti potrebne podatke i čak je pokušala osporiti FOIA na sudu, sa zahtjevom za objavljivanjem 500 stranica mjesečno, što omogućuje pristup svim datotekama oko 2076. To je pomalo sumnjivo jer je sama FDA uspjela procijeniti da je genska terapija vrijedna odobrenja za hitnu upotrebu nakon samo 108 dana pregledavanja podataka Pfizera.

NAREĐENO JE POŠTIVANJE FOIA-E

Ipak, čak i unutar prve puštene serije mogli smo vidjeti da su i Pfizer i FDA znali da je ubod sve samo ne “siguran i učinkovit”. To je vidljivo u njihovom objavljenom dokumentu – Kumulativna analiza izvještaja o štetnim događajima nakon odobrenja, koji pokazuje da unutar prvih 90 dana od uvođenja cjepiva prema EUA-i FDA – od 1. prosinca. 2020. – 28. veljače 2021. – zabilježeni su deseci tisuća nuspojava, uključujući preko 1200 smrtnih slučajeva.

Zakon o slobodi informacija (FOIA, Freedom of Information Act), 5 U.S.C. § 552, savezni je zakon o slobodi informacija koji zahtijeva potpuno ili djelomično otkrivanje prethodno neobjavljenih informacija i dokumenata koje kontrolira vlada Sjedinjenih Država na zahtjev.

Zakon definira evidenciju agencije koja podliježe otkrivanju, opisuje obvezne postupke objavljivanja. Izvješće FOIA je uključivalo samo štetne događaje na cjepivo koje su istraživači smatrali “ozbiljnim slučajevima”, bilo je još tisuće podnesaka koji su izostavljeni iz ovih podataka.

U izvješću se navodi da je bilo ukupno 42.086 prijavljenih slučajeva pojedinaca koji su imali nuspojavu na Pfizerovo cjepivo diljem svijeta, a najveći broj (13.739) dolazi iz Sjedinjenih Država i Ujedinjenog Kraljevstva (13.404).

Prema zahtjevima Kongresa, FDA može licencirati samo cjepiva za koja je dokazano da su “sigurna i učinkovita. Samo to je zasigurno trebao biti dovoljan razlog za zaustavljanje primjene proizvoda i razlog za zabrinutost što su ga kongres i FDA smatrali “sigurnim” za odobrenje EUA.

ŠTO POKUŠAVAJU SAKRITI?

Da, ovo je već objavljeno, međutim, ovdje vrijedi ponoviti za perspektivu. Ako su to bile informacije iz samo djelića podataka, što je samo po sebi šokantno, što još Pfizer skriva u podacima?

FDA i Pfizer nerado prosljeđuju više podataka, navodeći da se “može očekivati ​​da takvi zapisi sadrže i povjerljive poslovne tajne Pfizera ili BioNTecha i osobne podatke o privatnosti pacijenata koji su sudjelovali u kliničkim ispitivanjima.”

Međutim, treba ih hitno natjerati da u cijelosti prikažu rezultate kliničkih ispitivanja radi sigurnosti javnosti, od kojih su mnoga djeca. Kako oni to ne žele učiniti, kako kaže Edward Dowd, možemo pretpostaviti prijevaru, a s već poznatim štetnim događajima i smrtima koji su posljedica njihove genske terapije.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button